SedaHira19 Seherrr1234 ben almadım ama alanlar güzel diyordu. Benim orkidem çiçek sepetinden hediye olarak gelmişti, ama bir buçuk senedir açmadı hala. Kök veriyor yaprak çıkarıyor ama dal verip açmıyor 😔
Ceren12 Seherrr1234 hangi şehirde siniz ☺️ benim peysaj var gelin bakın 😊 aklınızın alamicagi kadar var
Deletedmom83940 Seherrr1234 eşim almış anneler gününde çiçekçiden o hala canlı 😊 ışık görmesi de önemli olduğu yerin
Deletedmom_35 Seherrr1234 benim başlığı Orkid diye okumam 😅 yaklaşık beş dakikadır ölen ne diye düşünüyorum aklımda deli sorular 😅 @Deletedmom83940
Deletedmom_35 Deletedmom83940 bebek uyurken burda takılıyorsuniz sonra uykumu alınca delleniyorum işte 😅
Oesra Migros’tan eşim almıştı bir beyaz bir pembe anneme ve annesine 3. Senesi dolacak. Şeffaf kaba yerleştirip altının hava alması sağlanmalı, ayrıca içine biz azaldıkça ağaç kabuğu, kozalak parçaları koyduk hep de açıyorlar.
hunilimom Seherrr1234 ayy ben ne okudum Orkid alan var mı 😂 yorumları okuyirum çiçek sepeti diyor ne alaka diyorum 😂 ayy kafam gitmiş kız