Melihaklc Hanımlar 15 haftalık olucaz ama sürekli akıntı oluyor bazen sungibi şeffaf bazen krem rengi bu sürekli olurmu hissediyorum aktiginida
Fasulyeninannesi- Melihaklc 25 haftaligim hala geliyo ilk baslarda daha coktu ama simdi daha az geliyo
Ayse_dnmz Melihaklc doğurana kadar hep su gelir gibi akintim oldu saat başı çamaşır değiştirdim elhamdülillah hiçbir sorun yoktu
Mavisperi Melihaklc 22 haftalik olduk hala akintim var tabi 16. Haftaya kadar çok daha yoğundu şimdi daha az ama var yani ayrıca idrar testi verdim enfeksiyon falanda çıkmadı
Melihaklc 96- enfeksiyon var zaten çıkmıştı toz bı ilaç kullandım ama şeffaf akıntı olurmu enfeksiyondan onu bilemedim. Enfeksiyon olursa Ya sarı ya yesil diyor ya bazıları
Fasulyeninannesi- Melihaklc Yani oncedende akinti gelirdi bende aynisi su gibi degilde meni gibi yani kadinlarin gunluk akintilarindan ama daha fazlaydi ilk baslarda
Melihaklc Ayse_dnmz bende çok korktum haftam küçük ama ne biliyim sumu geliyor acaba diye düşündüm haftaya çünkü kontrolüm ama enfeksiyonda var belki o yüzdendir bilmiyorumki
Ayse_dnmz Melihaklc kişiden kişiye değişiyor ama engeksyon dan olma ihtimali çok yüksek bende yoktu ama çok oluyordu akintim hatta pantalaonum falan yas oluyordu ikinkere hatta amnisur testi yapildi su sanılıp ama akintiydi doğurana kadar çektim valla
Minikanne17 Doktorum çok normal hamile olduğun için hatta doğumdan 40 gğn sonra bile gelebilir demişti. Başlarda sormuştum şuan 27 haftalığım hala geliyor
Halfey 24 haftalığım su gibi akıntı geliyor arada değerlerime baktırdığımda enfeksiyon çıkmadı doktora sorucam gittiğimde bende
Annesininkurabiyesi Melihaklc ay hiç sorma 35+6 yım hala akıntım var günde kaç kez külot değişiyorum 🤨🙄
Fasulyeninannesi- Melihaklc Ben 6.5 aylik oldum hala geliyo endiselenme rahim farklilik gisteridiginden oluyo normal yani