Dolunaybelinay Bilimsel gerçekliği nedir bilginiz var. Mı 8 aylık doğumda bebek ölüyor mu. 8 aylık doğum yapan var mı yada??
FSCMK Dolunaybelinay ablam 27 haftalık doğum yaptı 40 gün küvezde kaldı maalesef melek oldu benim kuzenimin eşi 8 aylık doğurmuştu ama yaşadı bir kuzenimde 8 aylık erken doğum yaptı onun ki de 1 2 ay sonra melek oldu ömürleri varsa yaşarlar 7 olmuş 8 olmuş farketmez Allahım hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin sağ Salim alalım kucaklarımıza
Mavisperi Dolunaybelinay benim oğlum 8 aylık ve suan 9 yaşında 😊😊kuzenim de 8 aylık doğmuş 40 yaşında 2 de evladı var 🤲
Kubra_miray_szr Dolunaybelinay öyle bisey yok canım Allah bu dünyada yerini vermişse zate isterse 19 haftalık doğsun o bebek yaşar ama yeri yoksa ay önemli değil
Nesliihang Ablamın görümcesi 20 haftalık doğum yaptı bebeği yaşadı şuan 5 yaşında ablam 26 haftalık doğum yaptı malesef 3 gün küvezde kalıp vefat etti. Ben bu durumları tamamiyle yaşayacak nefesi varsa yaşicak diye düşünüyorum
Zehraa12 Nesliihang 20 haftalık ve yaşadı mı ciddi misin öldürmeyen Allah öldürmüyor cidden uzun süre küvezde kalmış olmalı
Dolunaybelinay Nesliihang kelsnlkle oyle dir bende oyle diyorum ama çevremde cok kişi 8 aylık doğan ölüyor dediler çok merak ettim sorayım dedim