papatya56 Kızlar bu ilacı emziripte kullanıyo musunuz 40 ım 3 gün önce çıktı o gun 3 gündür kullanıyorum içim rahat etmiyo bebege zararı olmaz dime doktorum bısey olmaz dedı içim rahat etmiyo
ipekveatlas papatya56 ben kullanıyorum kendim ve eczacıyım emziren anneler kullanabilir zaten sıkıntı yok. 46 günlük oldu benim bebeğimde
papatya56 ipekveatlas Sağol canım içim rahatladı onu kullanıpta prezarvatıf kullanmama gerek var mı korkuyorum kalırım diye hamileliğim sıkıntılı geçiyo serklaj oluyorum bebeğim küçük olduğu için istemiyorum
Bora5832 ipekveatlas bu hapı kullanırken adet olmamak normal değil mi yoksa ikinci çocuk mu geliyor 🥲😂
fatos2309 ipekveatlas ya kullanmaya yeni başlayalı 1 ay oldu mide bulantısı yaşıyorum çok korkuyorum regl de olmadım sizce ??
ipekveatlas papatya56 canım hapını her gün düzenli belirli saatlerde içersen başka şekilde korunmana gerek kalmaz. ilk zamanlar korun ama 1-2 hafta ilaç etki edene kadar
_akalin3 papatya56 siz kendı isteginizle mi oldunuz yoksa öyle mı gerektı bırde dikil ameliyata mı alındı
ipekveatlas Bora5832 normal canım bazı anneler hiç regl olmuyor. sen yinede bi test falan yap olası bi ihtimale karşı😂🤦🏼♀️
Bora5832 ipekveatlas 3 farklı korunma yöntemi kullanıyoruz daha olsa onları da kullanırdık da başka kalmadı 😂İkinci bir sürpriz olmaz heralde artık