bo1362911 Niss1 bncede yemeyin bnmde canim cok istio ama 8. ayimiza girdik yemedim dogunca ilk yicem sey o olabilir😃😃
Selamcanim Niss1 doktoruna sorabilirsin. Biri yer der biri yeme der. Birine dokunmuştur birine dokunmamıştır. Zararlı sonuçta insanlar vebal alamaz burda.
eliz3 Niss1 ben yedim ilk cocugumdada simdikindede çok şükür hicbir sıkıntı olmadi yani 1 2 tane ye caninin istemesi geçsin fazlası zarar tabiki
BoyGirlAnnesi Niss1 benim de canım çok istemişti her gün aklımdaydı yedim vallahi 5tane falan çok istiyorsanız 1 tane yiyin bir şey olmaz
Tugbacagatay Niss1 canım bende 6 aylık hamileyim ben canım istediğind eyiyorum bi sınıe koymadan soktorumda bi sıkıntı görmedi gayet sağlıklıyız çok şükür zaten sormuştum doktora abartmadan yiyebilirsin demişti o kadar da kasma bişey olmaz💕
Niss1 girayinannesi siz yemeyebilirsiniz hamileyim ve canımın istediğini söyledim isteyen istediğini yiyebilir ben bilgisi olanlardan öğrenmek için hamileyken sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sordum yemek için izin istemedim
sliya30 Niss1 genel herkese yazıyorum……. Hanefi mezhepleri için : MİDYE , balık suretinde değildir ve de o sınıfına girmez. Dolayısıyla balık suretinde olmayan bir deniz hayvanının etini Yemek, caiz olmamaktadır. Suda yaşayan ve suda barınan hayvanlardan, her tür balığın eti ise yenilebilir..
Ocean-blue Niss1 bende yemiyorum zararlı diye zaten midye diplerdeki atıkları yiyor diyorlar birde dolma yapılan şartlar 🙄 Normalde affetmem ama bebek olunca risk almadım. birde onun bayatı çok fena oluyor. aman yarabbim mahvediyor bir defa denk geldim 1 sene yiyemedim kokusu ağzımdan günlerce gitmedi sanki. İllaki yiyeceksen baya iyi bir balık restoranı yada meşhur midyecileri tercih et.
Niss1 cylnacelya35 sanırım dayanamayıp bende yarın en azından 5 6 tane canımın istemesini az da olsa geçirmek için yiyeceğim😅
Mrvmsi Benim doktorum hep şey diyor. Siz hasta değilsiniz hamilesiniz. Canınız bir şey cekti ise az az yiyin abartmayın Spor mu yapmak istiyorsunuz abartmadan yapın, kendinizi zorlamayın. Kendinizi frenlerseniz asil sorun başlayabilir bence. Sevgilerimle
Dark Mrvmsi midye çok farklı bişey ama kendisi pis yapan yerler nasıl belli değil. Denizi süzüyor, doğmamış bebeğe civa bile geçiyor. Spor vs bunlar kar kıyaslanamaz bence, ki normalde de önerilmiyor
Dark Niss1 hayır, midye çok tehlikeli. Denizin bütün kirini pisliğini zararlı maddelerini yemiş olursunuz. O da bebeğe geçer