127383 Kizlar ben bunlari koydum eksik ya da unuttugum bsey var mi acaba 2tane 5li takim 3tane tulum 2tane alt üst takim 20tane bez 4tane agiz mendili Yedek yakalik, corap, eldiven 4tane zıbın atlet 3tane battaniye 2si müslin ince Pişik kremi Emzik Biberon 2 paket islak mendil Pamuk Gögüs pedi Depend 2tane pijama takimi 2tane emzirme sudyeni Elektrikli gogus pompasi Emzirme yastigi
Soruyorumm 127383 benim de ilk gebeliğim ama biraz fazla değil mi bana öyle geldi bebek kıyafeti olarak
Ayliz_123 127383 atlet, yedek kilot, çorap, bardak, şeker, kağıt havlu, normal yüz havlusu, Gögüs kremi kesinlikle koy,
Eminecak 127383 eger hastaneye ulaşım zorsa tamam bu kadar şeyi yanina taşiman. Ama hastaneye ulaşım kolaysa ki benim kolay diye ben bu kadar doldurmadim bi tane takım aldım bi tane de tulum islak mendil de kendim için aldim bir tane de bebeğim için aldim. Göğüs pompasi lazim olsa hastaneden de temin edilirdi. Emzirme yastığı falan ayy ay hayatta bu kadar şeyle ugrasamam 😂
Benimennembirmelek Bence yeterli cnm kendi kafanda bı tasarla acaba ne lazım olur diye çünkü çoğu arkadaş işe yaramayacak bir sürü şey alıyor benim ilk gebeliğim yavaş yavaş alışverişe başladım kendi kafamda tasarlayıp alicam rabbim nasip ederse tabiki çevreden yardım fikir al ama işe yarayacak şeyleri al şuan senin listen ideal bence
127383 Benimennembirmelek ne blym kuzum yeterli die düşünüyorum ama belki eksik bsey kalmıştır diye yazayim burda annişler bi baksin dedim😁🌸
127383 Ayliz_123 aa bak yüz havlusu koymamistim kuzum pecete fln onlari da koymamisim bak iyi hatirlattin🌸😁
127383 Benimennembirmelek ne blym kuzum eksik olmasin da fazla olsun valizle gidecem zaten fazla olursa geri getiririm ama eksik olursa evim cok uzak hastaneye gelip birinin gitmesi en az 1saat
Eminecak 127383 burda 10 dk diye ben pek bir sey koymadim da sen haklısın işini garantiye aliyorsun 😂