Mervee16ozturk Ummu_gulsevinc benim bebeğime erkek dediler kafa yapıları aynı hemen hemen bana da erkek gibi geldi 💙🥰
Ummu_gulsevinc Mervee16ozturk 2 defa gittim kıza benziyor dedi geçen hafta tekrar gittim kız diyemiyorum erkekte emin olamdim dedi doktorum
Ummu_gulsevinc Ayku inşallah Allah nasip etsin istiyorum çünkü 3 kızım var buda erkek olsun tabiki isterim ama Allah sağlıkla sihatli olmasını nasip etsin baştan
Ummu_gulsevinc Mavisperi doktor kıza benziyor dedi ama geçen hafta tekrar gittim kız da diyemem erkekte diyemem dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım ne dicek
Ummu_gulsevinc Benimennembirmelek inşallah Allah o meyvenin tadını da tattirsin 3 kızım var bunuda kıza benzetti doktor ama son gittiğimde sordum kız dimi hocam dedim oda kız veya erkek diyemem net goremiyorum dedi
Benimennembirmelek Ummu_gulsevinc rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlümüzdekini de tattirir size 🤲🤲
Sumeyye_brgl22 Ummu_gulsevinc Ummu_gulsevinc bana da erkek gibi geldi canım kac hafta gittin kız dedi ve en ve sonradan göstermiyor tam dediğinde kac haftalıktın acaba