PrmEliffff Kızlar selam 8+3 deyim aşırı bulantılarım var ve ne yersem direk sırt üstü uzanıyorum kusmamak için ama artık belim vs ağrıyor sizler neler yaptınız ?
Gizem260 PrmEliffff 3,5 ay olana kadar kafam hiç kalkmadı hep yattım eşim 5-6 gibi işten geliyordu ben hala yatıyor uyuyor oluyordum
Ayliz_123 PrmEliffff ilk üç ay öyle geçti kalkınca kusuyordum şikayetlerim bitince her gün yürüyüş yaptım merak etmeyin geçecek inşallah
Happybebegim PrmEliffff off geniz akintim var bide zaten bulantilarim var bide bu daha cok kotu yapiyor beni bende ayni durumdayim 8 +2
Gizem260 PrmEliffff geçiyor ya o zamana kadar hep yattım sonra gün gün iyi oldum bulantılarım hafifledi o sersemlik gitti üstümden 2. Trimesterim güzel geçti şuan 3.trimester deyim ☺️
PrmEliffff Ayliz_123 İnşallah yaa böyle okuyunca bi rahatladım valla sanki bende bir tek böyleymiş gibi çok üzülüyordum
PrmEliffff Yaa maşallah darısı başıma diyelim gerçekten çok yoruldum artık ağlıyorum Halime hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu
Muhammedinannesi2424 Benim 3. Gebeligim diger çocuklarda hiç böyle olmadı ama bunda kafam yerden kalkmıyo çocuklar olmasa bütün gün yatacagim. Aşırı derece uyku halindeyim. Normalde gece 1 de yatar sabah 5 6 gibi kalkarim uykuyla aram yoktur.
PrmEliffff Muhammedinannesi2424 Yaa inanın bende öyleyim ilk gebeliğim ama aşırı yorgun hissediyorum 3 aydan sonra geçer umarım 🙏