Meresss Motherbabyy ilkinde yumurtam büyümek bilmedi kalitesiz bi yumurtaydı hemen ertesi ay yaptırdığımda 3 yumurtam vardı çok şükür ikisi tuttu
Motherbabyy Meresss maşallah ne güzel. bende yarın aşılama olmaya gidiyorum Allahım nasip eder inşallah
Meresss Motherbabyy inşallah aşılamadan sonra kafana takma test yapcam diye uğraşma unut sadece adetin gecikirse yap sitrest çok etkiliyo
Meresss Motherbabyy çok zor oluyo ama gerçekten bunca ay kafama taktım o ay o kadar rahattımki kendimi sürekli bişilere verdim hiç aklıma getirmedim ve hamileydim çok şükür rabbime şimdi herkese tavsiyem bu
Motherbabyy Meresss sizin adınıza çok sevindim ne güzel dualarınız kabul olmuş. Haklısın stres çok önemli elimden geleni yapacağım. Allahım inşallah bana ve isteyen Herkese nasip eder 🥰🥰
Milissy Kubra1235 senin o kadar çok belirtin vardı ben çok şaşırdım ve üzüldüm negatif olmasına testte silik cizgi bile çıkmıştı 😔 inşallah bu ay nasip eder Allah hayırlısı olsun
Kubra1235 Milissy evet hayal kırıklığına uğradım ama yinede birazda olsa hazırlamıştım kendimi hayirlisi..