Ayisigi45 Mucizemibekliyorum_ canim benim rabbim nasip etsin gormeni gormemizi imsallah bende isten cikinca alsammi normal kaset test acaba hcg yi kontrol etmek icin yoksa erken olanından mi alayim
Adana0001 Ayisigi45 bende bugün iğnenin ,8. Günü yaptım silik çıktı büyük ihtimalle iğne etkisi heralde
Mucizemibekliyorum_ Ayisigi45 ben normalinden aldım bugün üç tane iki gün arayla yaparım diye salı günü de kan veririm
Ayisigi45 Adana0001 canim genelde kalmiyor igne etkisi buradaki cogu kisi 12 14 deyip abartıyor herkesim bunyesi ayni değil tabiki amacim umut vermek değil kesinlikle ama benim bunyem 6 gunde atiyor catlatmamim etkisini bir cok arkadaşım var hemen atilan
Adana0001 Ayisigi45 senin kaç gün oldu canım belirti varmı bende halsizlik ve yumurta olan tarafın sızlıyor
Mucizemibekliyorum_ Ayisigi45 bencede abartılıyor gibi geliyor çünkü ben toplam 4 tane çatlama iğnesi oldum öyle olsa en belirgin çift çizgi bende çıkardı ikinci çizgi hafif silikti mesela
Mucizemibekliyorum_ Ayisigi45 hadi ya acaba ben toplamda dört tane ovitrella olduğum için mi bende çıktı anlamadım. Çünkü bana doktorum senin aşılamanın tutması mucize dedi
Mucizemibekliyorum_ Ayisigi45 bence sen yinede ümitsizliğe kapılma zaten idrarda gebelik testinde hemen çıkmaz diyorlar. Allah büyük tüm kalbimle tutsun diye duamdasın
Ayisigi45 Mucizemibekliyorum_ canim benim tum agrillarim gitti bitek gigsum hafif hassas ve dokunumca birwz aciyor kasigimda doluluk hissederdm oda kayboldu sende nasil durum
Ayisigi45 Eyll06 canimm cok sagol guzel kalbinden öpüyorum sende sag salim kucagina al insallah yavrunh
Cns22 Ben elendim kizlar kan testi negatif cikti. İgnenin 17. Gunuydu.. oysaki 15.gunu silik cikmisti idrar testi:(