Hamideersin Taze nohut canim istiyor gunlerdir yeşil nohut yani kuru degil yas nuhut ic anadolulular bilir genelde sizce nerde bulabilirz
Busee8 Hamideersin hangi şehirde yaşıyorsun ki bulunur tam zamanı aslında bende çok severim valla bak benimm de canım istedi kız 😃
Hamideersin Busee8 ayy istanbuldayim nerde bulunur bilmiyorum suanda koyumuzdede yokmus daha olmamis henuz
kizininannesi Hamideersin pazarda manavda vardır tam zamanı şu sıralar ama biraz aramanız gerekebilir herkes bilmediği için getirmez çoğu manav. Hangi şehirde oturuyorsunuz bazı şehirlerde aşerenlere özgü manav oluyor. Ankara/ Dikmen’de aşerenler manav diye var mesela
Busarsl Hamideersin çıkmışmıdır ki şimdiye benim annelerde eskieşhirde temmuz ortası sonuna olue diyordu ;) ama belki de çıkmıştır pazarlarda dolaşın belki bulursunuz
Deniz_20 Hamideersin bi fikir diye yazdım nerede olur nasıl yetişir hiç bir fikrim yok vardır belki bakmakta fayda var
Hamideersin Deniz_20 eşim yarın bi sorusturcak hep gozumun onune geliyor tadu agzima geliyor çok ilginç
Deletedmom_110 Hamideersin Ayy çok severim istanbul dayım bende buralarda nerde bulunur acaba köydekilere sordun mu canım çıktıysa kargoya verip göndersinler
Hamideersin Deletedmom_110 ah bi bilsem hemen alicam evet teyzem temmuz ortasi veya sonu gibi olucagini soyledi tohumunu ekersemde 40 gune çıkarmış
Deletedmom_110 Hamideersin Anneme söyleyim de bayramda gelirken getirsin o zaman ben aşermediğim için o zamana kadar bekleyebilirim😇canım inşallah bulursun sende ya asermek bambaşka bişey
Hamideersin Deletedmom_110 inşallah valla yani bunun ismi asermek heralde tamda bilmiyorum ama birden aklıma dustu kokusu burnuma geliyo tadi damağıma geliyo hep aklımda bugun esim bi kac yer bakacak