Deletedmon72737 4+3 haftalığıız dün şiddetli ağrıdan acile gittim kan verdim sonuç pozitif deyerimde 77.12 doktor iki gun sonra tekrar kan ver dedi yarin gidicem sabırsızlıkla bekliyorum..bu haftaya göre bu deyer iyimi kızlar
benimmdunyamm Deletedmon72737 bence daha çok yeni bebek onlar son adete göre direk hesaplama yapıyor ama beta daha çok düşük sen 2 güne bir kan ver düzenli artış var mı bak değerin 1500 geçince vajinal olarak keseyi gorebilirsin
aslhankrhan94 Deletedmon72737 Bende o hafta da aynı değerle öğrendim hemen hemen. Korkmayın sizinde ki de sağlıklk ilerler Allah’ın izniyle 🤲🌼
Deletedmon72737 hunilimom ya ilk gebeliğim kimyasaldi cok korkuyorum aşırı şiddetli ağrım var oyle boyle deyil birde kasıklarımda gaz sesi cikiyo
hunilimom Deletedmon72737 içini ferah tut canım benim de bundan önce ki kimyasal di şükür bu sağlıklı
Deletedmon72737 mimar_anne allah kocamin belasını versin hamile oldugumu öğrendiğimden beri beni ağlatıyor dunde aglama krizi geçirdim bu sabh tekrar kan vermem gerekiyrdu sinirden gitmedim 🤦🏻♀️ çok mutsuzum
Deletedmon72737 aslhankrhan94 ben kucuk tohum tanesi olmasına rahmen sevincimden yerimde duramıyorum seviyorum karnımı ama eşim sırf bu sefer de düşük olsn diye elinden geleni yapıyor