Bi allahın kuluda şurdaki yorumlardan rahatsız olmamış.Nedense benim içim acıdı.1 oğlum var Allahın izniyle bir ay sonra ikinci oğluma kavuşucam,sağlıklı olmaları şu dünyadaki tek isteğim.Ama şurda her yorumda yok kız evlat şöyle hayırlı böyle hayırlı,yok kız çocuk cennetteki yerin,yok kızım kapıyı açıcak bana die kıssadan hisseler.ciddimisiniz gerçekten ya kızın olur hayırsızın önde gideni olur anayı babayı takmaz,erkek olur anasına babasına cenneti yaşatır.yani bunun cinsiyetle ne alakası var.Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun tüm evlatlarımız die dua edelim.nasıl üzüldüm şurdaki yorumlara he bende ikinciyi kız istedim ama kız hayırlı oluyormuş die değil ilk gebeliğimdi cinsiyet fatketmiyor ikiside yok nasıl olsa hangisi olursa olsun modundaydık ama ikinciye hamile kalınca ister istemez kız istedik çünkü dedik sağlıklı bi erkek evldımız var buda kız olsun bi erkek bi kız müthiş dedik ama rabbim erkek nasip etti bunuda.ama kahrolmadık,üzülmedik oğluma arkadaş geliyor iki erkek anası olucam ne güzel dedim sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah dedik. Ama şu kızı yüceltip erkeği niye yeriyorsunuz allah aşkına.Ve bunu erkek annneleride yapmış üstelik çok üzücü cidden.