minik_koala_ve_annesi 4.5 aylık kızımı büyütürken geriye dondum bir anda😊 kızıma hamileyken anahtarlık yapmıştım 14 haftalıkken 170 tane renk renk yaptım sonrasın da yazı ciksrttim üzerine aştım sonra da paketledim, çikolata yaptırmadım onun yerine lokum kutuladım, hastahaneye de göyuedum lohusa şerbet kadehlerimi süsledim hastahanede hediyelik ve lokumları ikram ettik gelen giden çok oldu sonrasında eve gelenler e de aynı sekildehediyelil verdim 2 bebek mevlide yaptık biri kendi evimizde biri annemin evinde orsa da hediyelik aynıydı farklı düşünmedim fazla yapmıştım yetti , aileler kalabslik zaten hediyelik alan mevlitte almadı daha önce aldığı için, ek bir şey yapmadım hastahane de de masamı kendim süsledim doğum yaptım 36+6da normal doğumla kızıma kavuştuk doğuma eşimle girdik kızımızla ciktik odaya yürüyerek geldim dinlendim masayı kurduk pembe örtü aldık evden kutukler vardı nisanımdan onları getirdim 2 tane birine lohusa kadehlerimi kolonya şişesi süsledim onları diğerinde hediyelik ve lokumları koydum , hastahaneye serbet veriyor evde de yapmıştık, ortaya da runner attım ahşap renkli jüt ipten , kızıma kapı susu yapmıştım oda kapısında asılıydı, masaya da kucum bir dis cekim yapmistk yaptigim dekorlarla harf balonlari vardi masaya d onlarida koydum sonra gelen çiçekler ile daha da renklndi😊 ismi daha 1 aylıkken belliydi Armin diye kız da erkek te olsa Armin olucaktı, kızımız Armin ❤ kizima dair cogu sdyi kendim hazidladim kapi susu makrome anahtarlik ismi önceden belli olduğu ivin etiket vs yapmam kolay oldu , bant ve tac ta yaptım ikimize aynı terlijlwrimi de suslemistim simdi ise buyuyoruz beraber hepso hatira kaldi ❤ ilk aklima gelen anahtarlil idi kendim yapiyorum boyle seyler ve hamileligim col rajat gecti suan col rajat buyutuyorum kızımıza, kusma bulanto vs yasamadim dolu dolu geçirdim kitaplar okudum gelisimj icin hemde eller calissin dedim hediyelik anahtarlık düşündüm başka da bakmadım o yüzden yaptım vakitlice, magnet ve mum ikisinide nisanımda dağıttığım için yaptırmadım ileri doğru da doğum günü hediyelikler bakıcam ❤