sedaaa06 Merhaba. Sleppy bionaturel ile sleepy extra arasında kaldım . Yenidoğan için hangisini tercih edersiniz. Bir de yorumlarda 1 numarasının küçük olduğu yazıyor öyle midir kullanan var mi
Smyye1B sedaaa06 Ben Baby turco kullanıyorum 11 gündür bebeğimin cildinde herhangi Bir sorun yaşamadım. Onu da öneririm. 😇
Mucizeminnos sedaaa06 bio natural aldım yenidoğan için onun daha uygun olduğunu bi hemşireden duymuştum 1 numara aldım ilk etapta çünkü göbek oyuntusu olması gerekir 2 numarayla arasında fark yokmuş ama göbeği kapatıyomuş göbek kordunu varken 2 kullanmak bana mantıklı gelmedi o yüzden 1 numara aldım🌸
127383 sedaaa06 sleppy natural 1numara aldim herkes küçük diyor ama yenidogan bebege de 2numara ile başlamak saçma olur die düşünüyorum o yuzden yeni doğan aldiysan bence iyi yapmissin canim🌸
zeyel_sena sedaaa06 ben de 128.li bio natural 1 numara aldım. Islak mendil olarak da yine sleepy bio natural (mavi beyaz ambalaj) olanından aldım. Bebeğin cildine nasıl geleceğini bilemedigim için büyük numaraları stok yapamadım.
minikk_mucizem Smyye1B baby turconun kacli olanını aldınız 1 numara mı birde ıslak mendil olarakta mi baby turco kullanıyorsunuz 😊
Bbbbnn Bende bionatural aldım hatta indirim var şuandada devam ediyor 2. 1 TL çevremde kullanan var baya memnun 120 ye yakın yenidoğan 1 numara aldım ilk başta göbek oyuntusu için 3 pakette 2 numara aldım şimdilik
Smyye1B minikk_mucizem 42li aldım ilk sonra eşim almış 60 küsürlü şimdi tekrar 72li aldı sanırım. Islak mendil uni Baby ve Baby turco kullanıyoruz hangisi elime gelirse. Bebeğim 3300 doğdu 12 günlük hala 1 numara kullanıyorum
sedaaa06 127383 extra bir paket yenidoğan aldım 64 lu bir pakette ikincisi 1 TL den iki numara aldım 🙂 ikisinde de göbek oyuntulu yazıyor umarım memnun kaliiriz
127383 Smyye1B genelde 1numaralar icin cok küçük diyorlar canim ama ben yine 1numara aldim yazdigina bakilirsa iyiki de almisim😁
Smyye1B 127383 Ben deneme amaçlı az almıştım olaki pişik yara vs. Olur değiştiririm diye baktık güzel gidiyor değiştirmedik 😇