Elons Kizlar 27+5 haftalık hamileyim kızım.olcak allah izin verirse bebeklerinizin hareketlerini nerenizde hissediyosunuz benimki hep sağda ve bele çok yakın yerde hareket ediyo sizde o bölge normalmi çok nadir karnimda göbek deligi hizasında hissediyorum
Dilekkkk Elons Meryem34 Solda atıo yada şeyime vuruyor genelde başaşağı inmesine rağmen kafasıyla aşşada baskı yapıyor 😀😍
Bilgenizamo Meryem34 aynı durumdayım bende, postta sordum ama cevap veren olmadı, neredeyse her yerde ☺️
Meryem34 Bilgenizamo görmedim postunuzu 😊 ya bazen aşagıya çok vuruyor çıkacak sanıyorum yukarıya pek vurmuyor göbek üstüne çıkmıyor 😊
Meryem34 Dilekkkk bi eliyle bi ayağıyla vuruyor galiba aynı zamanda bi sol bi sag arada aşagıya 😊 aşagı vurması korkutuyor bazen acı veriyor
istanbulluanne Benimkinin kafası hep sağda o yüzden hep solda hissediyorum. Bazende kasıklarıma vuruyor 😀 son 1 haftadir göbek deligimin yukarlarinda da hissediyorum büyüdü sanirim 😊
Dilekkkk Meryem34 ah ah uyandımdan beri sünnrtli bebek gibi yürüyorum ve henüz 26 haftalığım çok aşrım var çatımda baskı yapıyor çıkacak diye tutuyorum resmen pskolojk 😀 hiç yukarda atmaz hep göbek altımda haylaz