Mercimekos Akıntıdan ayrı çamaşırım da su ıslanması gibi ıslanma oluyor, sizce azar azar suyum geliyor olabilir mi? Sancım yok
berceste5155 Mercimekos eczanelerde satılan turnusol pedi varmış eğer gelen akıntı amniyon sıvısından geliyorsa renk değiştiriyormuş bu gün uygulamanın anne kısmında bana verilen bilgi buydu isterseniz bir deneyin içinizde şüphr kalmaz
Alparslaninannesi51 Mercimekos suyun gelseydi sürekli gelirdi ve giderek artardı ve çişini tutamıyormuş gibi bi his oluyor canım akıntıdan öyledir bence
dilaradoyan Mercimekos benim suyum da sizin söylediğiniz şekilde gelmişti. Herkes bi anda boşalıyor diyordu ama benimki öyle olmadı. Ben birkaç gün bekledim açıkçası akıntı mı değil mi emin olamadığım İçin ama suyun fazla azalması bebeğinizi tehlikeye atabilir. Tekrar bir kontrole gidin isterseniz. Bugün doktora gittiğinizde böyle bir ıslanmanız var mıydı?
berceste5155 Mercimekos idrar yolu enfeksiyonu da olabilir sağlık ocağına tahlil vererek öğrenebilirsiniz
hulyagks Mercimekos bn pazartesi bununla alakalı test yaptırdım. İdrar çıktı. Baskıdan dolayı olur dedi doktor
Tanemveannesi_ Mercimekos kaç haftalık hamilesin canım şuan 39. Haftamdayim bende de aynı durum var günde 5 kez iç çamaşırı değiştiriyorum malesef günlük ped alerji yapıyor takamiyorum doktoarda önermiyor 😞