minikerdeminannesi Kızlar 13 haftalik gebeyim dün lekelenme yaşadım doktora gittim eşin ayrılması olmuş oyuzden lekelenme yaşadım ,daha önce böyle bir şey yaşayan var mı normal mi sizce
meltemcanli minikerdeminannesi benim bebeğimde olmuştu ama 28 haftalıktı benimki şuan 7 aylık yanımda uyuyor 😊
Bebegim4 minikerdeminannesi ilk haftalarda bi kısmı ayrılmıştı kanaman vardı ama düzeldi çok şükür oğlum 7.5 aylık stres yapmayın bol bol dinlenin Allahım izni ile inşallah geçer🤍
Kbrkbrr minikerdeminannesi ben normal doğum için hastaneye gitmiştim nişanım gelmişti 38.haftada. hastaneye gittiğimde hastanede yoğun kanamam olmuştu bir anda tamamen ayrılıp bebekten önce geldi hemen müdahale edildi sezeryana alındım doğum gerçekleşti oğlum şuan 5 yaşında ☺️ Yüksek tansiyon, kansızlık gibi problem varsa oluyo dedi doktor. Stres yapmayın ilişkiden uzak durun Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏
minikerdeminannesi meltemcanli maşaallah ama sizinki büyükmüş tam zamanında mi doğdu ben daha 13. Haftadayim o yüzden korkuyorum birsey olur diye
minikerdeminannesi Kbrkbrr amin inşaallah, aslında tansiyon problemim yok ama kan ilacı verdi doktor, inşaallah birşey olmaz çok sağolun biraz daha rahatladım 😊