Eslemiqooo Kızlar bunu yaptım doğdu bunu içtim doğdu gibi vs ve nasıl yaptınız yazın lütfen. 39. Hafta ama bünyem gereği normal doğum biraz zor olacakmıs 🥹 o yüzden bekletip kilo aldırmak istemiyorum daha fazla
Harleyqueen Eslemiqooo Bende burda bekleyim 39+4 üm oğlum aşırı hareketli dogum zamanı hareketli olunur mu bılrn varsa yazabılir mi
melikessuuu Eslemiqooo 38 haftalık hamileyken o gün ilişkiye girdik afedersiniz göğsümden 1-2 damla süt geldi ve 1 saat sonra sancım başladı sabahta doğum oldu😬
Kifayett Harleyqueen aynı günüz bizde 39+4 ve hala deli gibi oynuyo bir gram sancı yok açılma yok napcaz 😁
Srpriz_bebek 39+1 3. Gebelik bu kadar sürmez 38 de dogururum diyordum yok devam ediyoruz yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek 😁 bol hareket yürüyüş ev işleri hurma ilişki sıcak duş bunlara devam ediyorum bakalım ne zaman gelecek hanım efendi 😂
melikessuuu Betullyillmazx @Kifayett 🙈 utandım şimdi anlatıyorum ilişki sırasında eşiniz göğüs uçlarınızı hafif sıkabilir masaj yapabilir. Yani biz öyle yaptık su gibi sıvı geldi. Sonra duş aldım çıktım adet sancısı gibi sancım oldu bende üşüttüm sandım ya da ilişkiden kaynaklı düşündüm meğer doğum sancısıymış düzenli geliyor ve asla geçmiyor. 10 dakikada bir 15-20 saniye falan geliyordu sonra 5 dakikada bire düştü. Böyle 3 saat falan sancı çektim sonrasında 2 dakikada bire düştü 2 saatte öyle oldu sancım sonra açılma 9 cm oldu zaten ve doğuma alındım ☺️