Sevimlianne_adayi Döngümüz ne olursa olsun yumurtlamadan 14 gün sonra muhakkak regl olunur mu ben regl 20-21 inci günü yumurtlama 22 inci günü çatlama görmüşüm hesapladığımda 14 üncü gün bugün bugün olmam mı lazım yani?
Ardakumsal Sevimlianne_adayi bende bu soruya Cevap istiyorum Bilen bilgisi olan Var Mı ya bende bu ay Klomen kullandm + çatlatma iğnesi dün catlatma ignesının 14 günüydü ve kahverengı leke gordum ondn sonra kanamam olmadı merak edıorm acaba o lekeylemı adet oldum yoksa başka birsey mi
Ahsenmom Sevimlianne_adayi ben herkeste farklı olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon testi kullandım bir müddet eğer doğru çıkıyorsa onlar Yumurtalama gördüğüm günden 9 gün sonrası adet oldugum oldu
Elifderin34 Sevimlianne_adayi bana doktorum yumurtlama günleri belli olmayabilir değişebilir adet biter bitmez ertesi gün ,bir gün arayla ilişkiye girmeyi önermişti her ihtimale karşı
Ardakumsal Sevimlianne_adayi ya bılmıorm bu ay beklemıordm umudum yok aslnda onun icin Hayal kırıklığına uğramak istemıorm cnku hic bir belirtimde yok
Sevimlianne_adayi Ahsenmom ama işte stresten mi erken geldi ya da stresten mi geç geldi konusu oluyor ya
Sevimlianne_adayi Ahsenmom çünkü döngüm 33-34 benim 20-21 yumurtlama gördüm Ovulasyon ile hesapladığımda tam 33-34 güne denk geliyor ve bügün olmam lazım
Sevimlianne_adayi Ardakumsal her insanda belirti olmaz emin ol ilk hamileliğimde 10 gün boyunca 2 gün pembe damla damla 2 gün kahverengi bu şekilde devam etti sonradan göğüslerim ağrıdı şüphelendim test yaptım o da arkadaşımın zoru ile tabiki malesef dış gebelik olmuştu ama bende ilk kaldığımda hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra oldu