Krtpfgbs Kızlar bu durumu yaşayan var mı 38 haftalık hamileyim, doktorum bebeğin eşi yaşlanmış dedi gelişim olarak da ilk defa geride çıktı takip etmemiz lazım riskli bir durum dedi, böyle bişey yaşayıp doğuma alınan oldu mu acaba
dilaradoyan Krtpfgbs normal doğum haftasındasınız aslında. Bebeği riske atmadan doğumunuzu gerçekleştirse doktorunuz daha iyi olacak gibi. Tabi en doğrusunu doktorunuz bilir karşılıklı fikir alışverişleriyle ilerleyin içiniz rahatlasın
Oznur3460 Krtpfgbs benim de ilk hamileliğimde 38 39 da yaşlanma olmustu plesantada Dr normal artık dogum zamanları olduğu için demişti suyuma fln bakyodu o dönemler azalma fln varmı die hatrlıyom. Bu arada oğlum 41 haftaya yakın dogdu inşallah sağ salim alirsnz yavrunuzu kucağınıza
merve-a Krtpfgbs zaten ileriki haftalarda plesenta yaslanmasi oluyormus ceren ceylanin videosunda duymustum normalmis
Krtpfgbs Cakmaafrodit Hareket de sayamıyorum çünkü o kadar hareket de etmiyor içim içimi yiyor bişey olacak diye
Duyguluu Canım benim bı arkadaşımın başına geldi malesef erken doğuma aldılar onu ama sizin haftaniz çok önde o 33 haftalık doğurmak zorunda kaldı hayrlı zamanda alırsin umarım bebeğini kucağına
Sureyya-22 Duyguluu merhaba acaba arkadaşınızda plesenta yaşlanması kaçıncı haftada başlamıştı acaba? Ben şu an 29. haftadayım ve doktorum bugün plesenta yaşlanmasının başladığını söyledi tedirgin oldum 😔