Deletedmom_110 Usenmezz99 canım 3 parmak değil ya🤣🤣tek parmak ayy bunun bu kadar konu olacağını düşünmüyordum şahsen 🤣🤣kimi diyo tüm parmakları falan ayy😅😍
Pineapplemom Hacertanju benimde aynı oldu merak etme yürüyemedim dik duramadım kendimizi kastık muhtemelen hissetmedim acımadı diyenlere şaşıyorum adam kuytuk kemiğime dokundu ben hissettim
MaryVenus Hacertanju Kuzum gecmis olsun, ben de gecen hafta yaptirdim, doktor cok nazik davrandi, 3 parmagiyla muayene etti. Biraz canim yandi ama cok az. Bir iki saate hassasiyet de gecti zaten. Eli mi agirdi acaba? Ya da çatin mi dardi, zorladi mi?
haklisinesracim Hacertanju normalde bu haftada çok acıma olmaz canım çatı açılıyor çünkü ama senin durumunda ilgili sanırım. Çok az kişide muayene esnasında acı olur
haklisinesracim Ormanmeyveli yok kız ne eli gerçekten ben hissetmedim bile benim şeyim de çuval değil yani darlığından 2 3 ay tam anlamıyla ilişkiye bile girememiştik😅
Deletedmom52620 En korktuğum an işte ilk doğumumda gelen ebe giden ebe açılmayı kontrol ettiler sürekli 😂
Ozgekaraoglu Hacertanju kendinizi kasmış olabilirmisiniz ? Ilk hamileligimde 34. Haftada çatı muayenem yapıldı, doktorum kendini rahat bırak nefes al dedi , baktı 2 cm açılma var giyinebilirsin dedi , ne yani bittimi demistim 🙏🏻 ikinci bebe için daha çatala cıkmadim bakalim bunda ne olacak 🤦🏻♀️
Gzdt Ozgekaraoglu 35+6 haftalıkken gittim yani geçen hafta 37 hafta olarak çıktı 8 gün önden gidiyor dedi başı doğum pozisyonunu almış heran doğum olabilir 10 gün içinde dedi doğum olmazsa 10 gün sonra gel dedi çatı muayenesi olmadım acaba neden bilginiz varmı
Usenmezz99 Deletedmom_110 ben 3.kez çatı muaynesi olmuş biri olarak söylüyorum 3 parmakla baktılar bana hep😏
Nzl_1999 Hacertanju cnm ben her hastaneye gittiğimde Dr alttan muayene ediyordu ama felaket acıyordu acaba o çatı muanesimi oluyor afedersiniz dr bayandı iki parmak kadar sokuyordu
Dark Nzl_1999 o biraz daha normal muayenedir, çatı muayenesinde zorlama oluyor bir tık. Erken haftalarda öyle zorlamiyorlar