Yusrammmmm Gebe anneler bu migren ataklarını geçirmek için neler yapıyorsunuz. 7+6 haftalik gebeyim ilac kullanamıyorum ne yaptıysam geçmedi. Yardımcı olur musunuz.
Rummmi Yusrammmmm bende öyle öyle dokuzuncu aya girdim hastane de serum parol taktırınca geçiyor onun dışında bi çözüm yok
ilkbebekim Yusrammmmm hiçbir şey yapamıyorum, zından oluyor günüm gecem o ataklar gelince kafamı duvarlara vurup parçalamak istiyorum ağrı kesici de kullanamıyorum sadece karanlık sessiz bir odada ağlıyorum geçene kadar
meltemcanli Yusrammmmm mentol taş ve nane yağı kullanabilirsiniz benim hormonlardan herhalde 3.aydan sonra hiç ağrımadı
EceDalgaciMahmutoglu Allah yardımcınız olsun. Geldiğini hissettiğim anda bir parol atip, buz torbasıyla kendimi karanlık ve sessiz bir odaya atıyorum, ayaklar biraz havada, zihnimi boşaltıp uyuyorum. Agriya odaklanmayinca 8-12 saatlik uyku iş görüyor.
Yusrammmmm EceDalgaciMahmutoglu Allah razı olsun. Ben doktoruma sormadan içmek istemiyorum şuana kadar hiç olmadı ama şu 3 gündür sürekli başım ağrıyor. Böyle giderse doktoruma danışıp parol icmemde sıkıntı yoksa iceyim
Eminedilanim Yusrammmmm ılık bir dus 1 tane parol sade türk kahvesi yap iç sonra limon az şeker üzerine az su iç biraz uzan benim ataklarda uyguluyorum eczacı demişti bana parol ve kahve