Misssitare Miray31 doktorum istemedi ama sağlık ocağında değerlerime baktıracağım. Belki bir şeyler eksiktir
Miray31 Misssitare aynen bende öyle yapacam yorgunluk halsizlik çok var koltuk gördüğüm yere yapisiyorum
eslemsi Miray31 sadece yoruluyorum bisey yapamiyorum isi gucude haftada 1e indirdim artik. Gucum hic yetmiyor temizlige. Birde kizim var 2 yas 9 aylik. 35 haftaligim son 3 hafta daha sabir
Mrv135 Misssitare Ya buaralar bende de oluyor halsizlik ben sıcaklardan diyordum şeker de çıktı onun da etkisi vardı sanırım. Yükleme yaptırdınız mı?
Misssitare Mrv135 pazartesi gideceğim😬 Havalardan olacağını sanmıyorum en azından kendim için demir ve magnezyuma yeni başladım ama bacaklarım hemen ağrıyor ve yoruluyor. Bebiş de büyüyor etkisi olur illa biraz da varis çıktı.
Mrv135 Misssitare Muhtemelen varis de etkilidir. Ama magnezyum bir süre düzenli kullanınca geçiyor bacak ağrıları, benim bel ağrılarıma da çok iyi geliyor. Hamilelikte ağrı kesici oldu bir nevi.
sacmalamakizim Miray31 Gerçekten yatın zamanınız varsa ben dinlenerek ev işlerini yapıyordum fırsat buldukça uyuyordum son haftalarda zaten rahat uyuyamazsiniz.
Esevren 32 haftalığız artık hiç yataktan kalkasım yok uykuda yok ama en azından yatıyorum çok halsizim sürekli fenalık baygınlık hissi artı sıcaklar ağrılar falan😃bende bugün kan verdim bakalım umarım normaldir herşey