Mervesya tatlisbirkiz kistiniz kac cm bilmyrm ama benim 3 cm di yumurtam catlamayip kiste çeviriyordu incir ve havuc kuru sayesinde bu ay gebe kaldim
tatlisbirkiz Flyderndkk canım hemen üzülmeyelim, bak yumurta coşturucu ilaçlar var vitamin takviyeleri var. Artık bebek düşüncesini takıntı haline getirdiğimiz için olacağı Varsada olmuyor
Flyderndkk tatlisbirkiz evet gerçekten dediğin gibi bir süre takıntı haline getirmiştim. Ama artık öyle eskisi gibi aklımda değil. Allah vereceği zamanı biliyor ne diyelim 🤲
Arzz Anneoluyorumbenn Dr dan Dr a değişiyor bnm Dr um gebelik ihtimali yüksek hsg den sonra deneyin demisti
Mervesya tatlisbirkiz ibrahim saracoglu tarifine gore yaptim adetim bitti hemen basladm ovulasyon takibi ilede takip ettm cizgi kirmiziya yaklasinca ekstra gunde 2 3 havucda yedim
Arzz 15 ay sonra tüp bebek yapacagim ay doğal yolla hamile kaldım yumurta rezervi azdı iki defa yumurtalık takibi yaptırdım ikisinde de olmadı her ay bir bitkisel kür denedim bir ay tırtıklı civan percemi kürü bir ay hayıt suyu bir ay incir kürü bir ay bal polen probolis karışımı tükettim ( o ay tuttu minnak) Dr takibini bırakmadım bu süreçte tabi hsg, sperm testi ve amh testi önemli bir yıl gebe kalamıyorsunuz arkadaşlarimin tavsiyelerini de söyleyeyim bir arkadaşım soğan kürü kullandı o ay hamile kaldı deneyin isterseniz ama hormon bozukluğu olan dikkat etsin
Melek_gunduz46 Hayal22 Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🌹🤲benim de düşük riskim var dua edin lütfen 😞
Melek_gunduz46 Flyderndkk Ben 11 aylık evliyim ilk gebeliğim kimyasal dı düşükle sonlandı ikinci gebeliğimde kalp atışlarını duyamadık kürtaj oldum yedi ay sonra şimdi tekrar hamileyim rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin inşallah sağ sağlim kucağımıza yavrularımızı alalım. 🌹inşallah rabbim en yakın zaman da sağlıklısından sana da nasip eder. 🌹🤲
Flyderndkk Melek_gunduz46 Allah sizi de sağlıkla kavuştursun inşallah . Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:)
Ay1997 Kızlar evlendikden sonra adet tarihi ireli geri atan oldumu? Sebep ne acaba . 4 gün fark ediyo
Jrhazar Gamzegll 3 yıl içinde hangi testleri yaptınız bende 3 yıllık evliyim 2 defa dış gebelik yaşadım, 1 defa hsg çekildim 😞
Gamzegll Jrhazar kuzum test mi soruyorsun yoksa gebe kalmak için yaptırdığım işlemleri mi bu arad geçmiş olsun
Melek_gunduz46 Flyderndkk Amin amin inşallah 🌹🤲dua edelim birbirimize başkasının ettiği dua daha çabuk kabul olur derler😞🌹🤲
Elifderin34 EBC kanama oluyor ,çok şiddetli kasık ağrıları,karnın tek bir tarafında sağda veya solda aşırı siddetli ağrılar, baş dönmesi,el ayak yanması bende belirtiler bunlar dı siz en ufak bir şeyde doktora gidin dış gebelik çok tehlikeli bir şey