15 haziranda beta hcg 1339 17 haziran da beta hcg 3000 çıktı aynı hastanede.pazartesi günü 20 Haziran da kanamam arttı gibi hissettim ilçe hastanesinde 15 bin çıktı beta, aynı gün şehir Hastanesi’nde beta hcg 11465 çıktı.şehir hastanesi kitlerimiz farklı olabilir o yüzden beta hcg arasında fark olabilir ama ayrıntılı ultrason çektirin yarın dedi
21 Haziran salı günü doktoruma gittim.en son sizin burda 3000 çıkmıştı dedim dün şehir hastanesi ayrıntılı ultrason çektirme söyledi dedim beta hcg ve ayrıntılı ultrason bakıldı.ayrıntılı ultrasonda idrara fazla sıkışık değildim.keseyi netleştiremedi ultrasondaki doktor.beta hcg 16 bin çıktı 2 hafta sonra gelin dedi.içim rahat etmedi aynı gün başka hastaneye gittim 16 bin çıktı karından ultrason da göremediler dedim direk dış gebelik şüphesi ile yaklaştı.vajinal ultrasonu kabul etmedim.karından ultrasonda keseyi göremedi..ayrıntılı ultrason için idrara sıkışık olman gerek dedi.ultrasondaki doktor rapora endometrial kavitede yaklaşık 7 mm çapında 5 hafta ile uyumlu gastrointestinal sak mevcuttur yazdı.kadın doğum uzmanının yanına gittim tekrar kendi karından baktı rahimde bir şey var ama kese diyemiyorum dedi.2 gün sonra gel beta hcg ve büyümesine bakacağız dedi.dış gebelik te olabilir diyor