Beyzaozz tatlisbirkiz Soğan kürü iç internetten araştır en doğal yöntem ben kistimi öyle düşürdüm 5 cm di benimde doktor önermişti.
bsaaraa iki boş gebelik bir kimyasal geçirdim ve 16 haftalık hamilelikte bebeğimin kalbi durdu ve ilaçla düşürüldü kürtaj yapıldı genetik testte sorun yok kan pıhtılaşma heterezigot mthrf A1298C sebeb bu olabilir mi kan sulandırıcı kullanmalı mıyım böyle bir durum yaşayan var mı
Asafmavi Kızlar bebeğin bütün eşyaları hazır ama hastane çıkışları hariç çok uzun kollusu yok uzun kol tulum alacağım şimdi aldıklarımın hepsi 3-6 ay tulumları kaç ay almalıyım doğum Temmuz sonu Ağustos başı.
Ozlem3302 🛑🛑🛑[Bayanlar bı sorum olacaktı 26 haftalık hamileyim . Bugün vajina icimde misket gibi mor renkte bişey gördüm . Acaba benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı çok korktum ? 🙄😔
neval270071 tatlisbirkiz canım geçmiş olsun fakat kistlerin büyük tedavi olmalısın özellikle visanne ilacı yani geçici menapoza sokan bi ilaç baya kistleri yok ediyor hiç gittin mi doktora
neval270071 Belguzar123 gebelik testinde 7 defa pozitif görüp çıkmama durumu nedir hangi testler bunlar
Belguzar123 neval270071 ¾ markadan denedim hepisinde ciZgi vardi kan vermeye gitimde gebelik yok dendi bu testler nedir diye sordumda biz doktorlar erken hamilelik testini önermiyoruz dedi gecikmeden sonra yapin yapacaksaniz
Belguzar123 anneolmakzoramagulusuyeter cok yüksek deyil canim stresten kacin bir ay sonra tekrar kan ver yüksek cikiyorsa doktora soyle dostinex yazsin
Asafmavi Kızlar kan değerlerinizi nasıl yükselttiniz yada düşük olan var mı benim 9 düşük bu aya kadar sorun yoktu ilacımı da kullanıyorum artık faydamı etmiyor bilmiyorum ki midemi de mahvediyor zaten
Gamzegll Jrhazar ben ve eşim her akşam çiğ kabak çekirdeği yedik bende günlük bir kase çiğ ıspanak pancar ceviz salatası yedim balık yapı kullandım yürüyüş ve bolll su tükettim o ay gebe kaldım 3 yıl olmadı
Gamze-mina24 Hastanedeyiz kalp atışları duyulmadı kurtaj olucak.;(maceramız burda sona erdi anneler;(
melekarya Gamze-mina24 canım benim acını paylaşıyorum çok zor benimde bir kaybım oldu . Allah’a sığın dua et İnşAllah hayırlı zamanda nasip olur. Bu arada toparlandıktan sonra doktor kontrolünde gebe kal araştır pıhtılaşma bozukluğu testi yap rahim filmi çektir. 💐❤️
Aceyaman karannn benim 34 tü .doktorum prolaktin değerinin çok önemli bir değer olmadığını uykusuzluk olduğunda bile olabileceğini söyledi .Daha sonrasında mutlti vitamin d vitamini demir gibi takviyeler kullandım normale döndü