Fzhrafrtnnn evet ben yazdım, yazdım diye kalbimde problemli olmuyor. Bunu sorgulamakta kimsenin haddi değil. İşinize gelmeyen aksi bir yorum olunca da hemen kötü kalpli oluyoruz.
Siz kendiniz demişsiniz basligi bu şekilde yazdım yoksa tepki almayabilirdi. Oturup önce kendi kalbinizi sorgulayın, burda dikkat çekmek için yapmışsıniz işte. Arkasındayım düşüncemin. Yeterli gelse herkesin doğumunun kendine has olduğunu bilirdiniz. Size ne kimin nasıl doğuracağından. Akıl karı olmadığına karar veriyorsunuz bide. Bu mu bilinclenmek? Önce siz bilinçlenin sonra akıl verin.
Aynı yollardan geçeceksiniz demişsiniz, çoktan geçmiş biri olarak yazdım zaten. Burda nice insan kötü deneyim yaşıyor ama bunu gayet güzel bir şekilde ifade ediyor . İnsanlar sizin yüzünuzden sezeryandan vazgeçmez belki ama psikolojik olarak daha çok zorlanabilir. Bu mu anlayış ?
İnsanlarında hangi başlığa ne yazdığı da sizi ilgilendirmez, gördüğüm kadarıyla genel olarak herşeye burnunu sokma durumu var, önce oturup düşünün bu beni ne kadar ilgilendiriyor diye. Bulunduğunuz ortam sizi fazla pohpohlamis. Burası ora değil.