Benburcu
TeoMom TeoMom Benburcu Dark Berenibeklerken twinboymama Zumra_elif61 merve-a ikiprensannesiiii
Emossk Sinemmmasya
Ne kadar güzel değil mi tam manasıyla anlamadan olumsuz yorum yapıp ‘ en gereksiz post bu’ yazmak. Bunu yazan Aynı arkadaş kaynana tartışmalarında vs diğer insanlara akıl vermiş. Burasının amacı zaten bu, Gıybet etmek ya da olumsuz yorumlar yapmak.. en gerekli işidir çünkü müslümanın değil mi? Kolay çünkü. Klavye de his yok. Platformlarda sallamak çok basit.. postta detaylı acılarımı anlatıp çok zordu şöyle mahvoldum böyle bittim vs yazsam diyeceğim ki çok olumsuz etkiledim okuyan sezeryan olmaktan vazgeçti.. ki burda neler yazıyor millet olumsuz deneyimlerini en detaya kadar. Ha sezeryan olsun ha normal. Onda bu kadar kalp kırıcı yorum yoktur eminim. Herkes ayy canım şöyle böyle destek verilirdi. Acılarımızdan beslenmeyi seven bi toplumuz çünkü.. Ben demişim ki bilinçlenin.. biri yazmış ki demek ki aldığın eğitim yetersiz gelmiş. Ben daha ne diyeyim ya. Bu kadar kötü bir düşünce nasıl bir kalpte olabilir? Kimseyi kırmayın ya.değmez Hele lohusayı asla. Sizde aynı yoldan geçeceksiniz. Umarım siz doğum hikayenizi anlatırken canınız yanarken birileri de gelip yaranıza tuz basmaz. Anlayışsızca davranmaz.
( bu son cevabım ve son yorumum. hiç bir sosyal platformu zaten kullanmayı sevmeyen bir insan olarak kapatıyorum burayı.. olumsuz yorum yapmayan , iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun, tüm gebelere Rabbim afiyetli doğumlar nasip eylesin, evlatlar anneleriyle hemen güvenli
Bağ kursun, anneye maddi manevi destek olan sırtını sıvazlayıp GEÇECEK hepsi diyecek Salih / Saliha insanlar nasip eylesin. Âmin. Ters yorum yapmayıp adını etiketlediğim arkadaşlar kusura bakmasın. Lütfen. Selametle