Allahkahretmesin1 Kızlar 5+2 hamileyim canım sürekli şalgam suyu turşu suyu gibi şeyler istiyor bugün 2. Bardak şalgam suyumu içiyorum bir zararı yoktur değil mi
Busbuss12 Allahkahretmesin1 canım bişi olmaz ondan sadece ac karna içme , istifra ettırıyor , bende cok asermiştim ilk bebegimde içtim 😘
Eslem_1 Allahkahretmesin1 ay nickinize istemsizce güldüm 😂 Allahkahretmesin1 şalgam ben de tüketiyordum havuçla beraber yine canım çekti siz yazınca vitamin değerleri de oldukça fazla ama turşuya dikkat edin tuz durumuna..ödem ve tansiyon varsa
dfnomr Allahkahretmesin1 ilk bebeğimde lıkır lıkır içtim sonra da çıkardım her şeyi aç karnına içmiştim ama tok karnına sorun olmaz canım afiyet şifa olsun
Allahkahretmesin1 Busbuss12 bulantım vs hiç yok zaten acılı içiyorum o yüzden bir zararı olur mu diye şüpheye düştüm
Busbuss12 Allahkahretmesin1 ooo canım ben 29 haftalıgım , tek şalgam degil acı biber yemek yıyorum , ilkindede oyleydı Allahın izniyle bişi olmaz
Allahkahretmesin1 Busbuss12 son zamanlarda ben de öyleyim eşim acıyı hiç sevmez küçük cin biberlerden aldım her yemeğin yanında yiyorum ve sürekli taze soğan yiyorum garip bir şekilde 😂
Busbuss12 Allahkahretmesin1 oh yarasın 😘 bişi olmaz canım merak etme , okdr acı yedim oglumda oglum acı sevmıyor hiç 😂 bitek degısık olan bu
Yabumi Busbuss12 ay bende çok acı tüketirim yeme diyorlar ama acı olmayınca tadını alamıyorum yemeklerin ve kendimce savunmam da ne güzel acıyı sever işte ama yorumunuzu görünce ben şok cidden nasıl sevmedi 😱
Busbuss12 Yabumi valla oyle canım dedim cocugum anası gibi yer dedim kucuk acı olsa aciii dıyor 😂😂 ama belki kucukken alıştırmadım ondan olabilir, bende acısız senin gibi yiyemıyorum sanki yavan gelıyor yediğim
Yabumi Busbuss12 ayy o zaman kesinlikle küçükken alıştırmam gerek yoksa evde tek kalıcam acıyı deli gibi yiyen olarak 😂
Busbuss12 Yabumi aynen canım suan ben oyleyim tek ben yiyorum eşim kendine ayrı tatlı alıyor , simdiki oglumu alıştırıcam bende inşAllah bi dogsunda saglıkla
Allahkahretmesin1 Eslem_1 taneli olanını bulsam alacağım da bulamıyorum valla serafresh diye bir marka var diğer şalgam sularını pek sevmiyorum su gibi oluyor ama bu marka bir başka kaç market gezdim dün bulabildim çok şükür 😂
Yabumi Busbuss12 ayırması kötüymüş ama benim eşim yiyor normalde yaptığıma göre az acılı yapıyorum arada isyan ediyor ama olsun 😂 acı iyidir ya alıştırın valla size de acı arkadaşı olur evde 😂
MaxMom Herkes bir şey olmaz yazmış ama gebelikte suyu vücutta tutup ödem oluşturacak ayrıca tansiyon yükselmesine sebep olabilecek turşu, turşu suyu, şalgam suyu, cips vs tüketilmemesi gerekiyor. Cok cok canınız cekerse haftada 1 bardak max içilebilir.
Allahkahretmesin1 MaxMom Canım deli gibi turşu istiyor valla yenemiyorum kendimi evde turşu da yok her hafta turşucu biri var çarşıda oraya gidip turşu suyu içiyorum 😂 azaltayım bari