MekselinaK Ankara ya yeni taşındım 26 haftalık hamileyim doktor, hastane, doğum üçretleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Minnacksevdack MekselinaK imkanınız varsa çukurambarda özel klinikler var. Ben güler kliniğe gidiyorum. Doğumumu özel hastanede yapacağım. İmkanınız yoksa şehir hastanesi en iyisi. 🌸
Ardicinannesi Birannne hangi doktora gidiyorsunuz evime çok yakın bende orayı düşünüyorum ama doğum süreci hakkında bilgim yok eş girebiliyormu odalar nasıl fotografçısı mevcut mu
ElifNOA Minnacksevdack merhaba muayene ücretleri ne kadar, yada doğum paketi aldıysanız bilgi verir misiniz
Fasulyeninannesi- ElifNOA özel Ortadoğu var 250 tl muyane bence devlete git daha iyi ben oyle yapicam
Minnacksevdack ElifNOA geçen sene anlaştık biz ondan sonra her şeye zam geldi. Paket aldım ben. Doğumumu memorial hastanesinde yapacağım inşallah. 12000 ödemiştik 🌸 şu an daha fazla olsa gerek
aygulll Ozlemm71 aaa bende lokman hekimdeyim Demetevler de kontrolüm doğumum etlikte olucak siz hangi doktora gidiyorsunuz
Meryem44 MekselinaK ben lokman hekim hastanesine qidiyorm basindan sonuna doqum sonrasi ilk muayene tetkikler dogum fotografciliqi herdey dahil 9600 tl
Kubra_6 MekselinaK Etlik lokman hekime gidiyorum canım doktorum Elif Terzi normal muayene ücreti 255 TL ben yaklaşık 2 hafta önce doğum paketi aldım içerisinde herşey var benim aldığımda 9.800 TL idi ama ayın 15 inde 13.650 TL yaptılar
Birannne Ardicinannesi çok ilgililer ben ulviye hocaya gidiyorum ulviye hoca sevgi hoca ikbal hoca iyiler diğerlerini bilmem bakın yorumlarına da odaları çok güzel temiz tvsinden banyosuna otel gibi rahat ilgililer hem de benim de evime yakın
Zuhalsareelif Valla paranız varsa ozel ben devletlerı hepsını gezdım suan perısan hala hastanede yatıyorum rahmımı yoprattılarnıkıncı cocugum olursa dua edıcem