Lamelif Haftadayım sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum hep ıslak beyaz renkte. Günlük ped kullanmak istemiyorum mantar yapar diye benim gibi olan var mı🙄
Duygucoban Lamelif canim bu gebeligin boyunva devam edecek bence kullanmalisin ben ped kullanmiyorum bunun yerine havlu oecete vs kullanabilirsin yoksa isin icinden cikamazsin
Haticeyildiz Lamelif her ped dokunmuyo tabi tenle alakali molped ve kotex yaramadi bana orkid kullaniyorum hic kasinti falan yapmadi dene istersen yoksa basa cikamazsin
mserif bana da molped kaşıntı yapiyodu orkid aldim cok rahatim simdi surekli çamaşır degistirmekle ugrasilmiyo
Kezu17 Bende hamileliğimin başından beri akıntı oluyor. Ama 1-2 gündür su gibi akıntı olmaya başladı. Bende su gibi olmasına takılıyorum şimdi🙁 Kağıt havlu kullanıyorum ben, pedleri hamilelikte önermiyorlar genelde.
BuseGne Kesinlikle aynı duumdayım artık iç çamaşırı değiştirmekten kafayı yedim dışarıya çıkarken yanıma yedek alıyordum o derece ben de orkid kullanmaya başladım normal kanatlı orkid ancak öyle rahat hissediyorum kendimi 😔 kaşıntı falan da olmadı.