ZahideKadem Bugün kontrole gittim bebek göründü hareketli dedi ama kalp atışı dinletmedi neden acaba? Sizler de aynısı mı olduuu
Verasmommm ZahideKadem ben de o haftada gittim dinletmemişti şu an dinlenecek bir kalp atışı yok ama gösterebilirim kalbinin atışını demişti ve göstermişti sonrasında ise dinletmişti korkma doktorun sıkıntı yok dediyse yoktur
ZahideKadem Verasmommm çok teşekkür ederim. Birde şey sormak istiyorum kan idrar tahlili felan aldı. İdrar kültürü de aldı geç çıkar üç gün sorna gösterirsin dedi. E nabız dan bakıyorum idrar yolu enfeksiyonu çok fazla gözüküyor napmam lazım çok etkile rmi?
Verasmommm ZahideKadem idrar yolu enfeksiyonu için evde yapabileceğin şey bol su içmen ancak doktoruna sonuç gösterdiğinde mutlaka sana bununla ilgili ilaç verecektir ve önerilerde bulunacaktır erkenden fark edilmesi iyi olmuş
1tazeanne1tazebaba ZahideKadem tahlilden nasıl anladınız bende tahlil verdim henüz baktırmadım doktoruma kendim de anlayamadım neyden anladınız
ZahideKadem Verasmommm çok teşekkür ederim içim içimi yiyor çok korkuyorum bis eolur diye yaa. 130 çıktı normal sınır 30. Nete baktım düşük riski diyor
Verasmommm ZahideKadem e nabızdan baktığında bütün sonuçların çıkmış görünüyorsa doktorun 3 gün demesini beklemeden gidip kontrol ettir canım aklında kalmasın bu tür şeyler gebeliğin başında önemli oluyor