Zeynep_kivilcim Progestanı doktorum alttan kullanmamı tavsiye etti ama reçetesinde ağız yolu ile alınır yazıyor 20 haftalık hamileyim karnıma kramp girdigi için 1 ay boyunca alttan kullanicam hiç daha kullanmadım kullananlar varmı ve süreç nasıl ilerledi
umyahsen Zeynep_kivilcim iki gündür bende fitil olarak kullanıyorum kanamam vardı o yüzden verdi. Şuan iyiyim çok şükür şu kadar kullan demedi sevkle gitmiştim. Bir dahaki doktora gidene kadar kullanıcam. Süreç nasıl bende devam edip görücem inşaallah iyi olur herşey 🤲
betiizimm Zeynep_kivilcim ah 6 haftalıkken kistim olduğu için kullandığım daha doğrusu kullanamadığım o iğrenç ilaç… Vajina yoluyla sadece dört defa kullanabildim koku hassasiyetim olduğu için inanılmaz kötü bir koku veriyordu vajinaya, ve ardından mide bulantısı…
Berenibeklerken Zeynep_kivilcim içerek kullanırsan çok yan etkisi oluyo sersem gibi yapıyo insanı sürekli uyutuyo bide mide bulantısı. Fitil olarak kullanırsan hem yan etkisi yok hem de vajinaya daha etkili oluyo fitil olarak kullan bence canım.
asilannesii Zeynep_kivilcim canım hem agızdan hem vajinadan kullanılıyor. Ağızdan alınca yan etkisi cok oluyor yaşadım biliyorum baş dönmeleri aşırı uyku hali elde kolda uyusma falan. Vajinadan alınca daha etkili oluyormus ilaç doktorum öyle demişti
Zeynep_kivilcim umyahsen inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız evladinizi sürecinde iyi geçer umarim
Elibo betiizimm sanırım enfeksıyonunuz var .5 haftamdan berı kullNıyorumki kokuya asırı hassasiyetim var . 10 kişi yanımdan geçse herkesın kokusunu tek tek alıyorum sırf buyuzden kalabalıga giremıorum öyle bi durumum olmadı
Zeynep_kivilcim Bilgileriniz için çok teşekkür ederim insan birşeyi bilmeyincene yapacağını da bilmiyor saolun inşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde bu süreci atlatır evlatlarımızı kucağımıza alırız
emsef Zeynep_kivilcim düşük önleyici ve bebeğin sağlıklı büyümesi için önerilen ilaç bende kanamam olduğu İçin doktorum fitil olarak verdi, hiçbir sıkıntısı yok aksine yararı var gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Ebru-EY Zeynep_kivilcim ben sabah öğle akşam alttan 2şer tane alarak kullandım. Ağızdan kullandığım zamanlarda oldu ve bu süreçte iğnesinide oldum eş zamanlı olarak. Bu ilaç hem ağızdan hem vajinal kullanılabiliyor. İçin rahat olsun. Tamamen hormon. Bebişin tutunması için. Düşüğü vs önlemek için. Ağızdan alındığında yan etkiler daha çok görülebiliyor. Baş dönmesi vs vs. Doktor hangisini önerdiyse o şekilde kullan derim
Zeynep_kivilcim Siz d n duydukca binevi rahatlıyorum teşekkür ederim herkese Kolaylı süreç diliyorum kizlar gerçekten hamilelik çok başka bir şeymiş herşeyiyle