Aslaninannesi01 İlk tüp bebek tedavim raporlu olarak gerçekleşti çok şükür pozitif sonuç aldm 10.5 aylık bebeğim var iki tane embriyom kaldı tekrar denemeyi düşünüyoruz kafamı karıştıran bir durum var ikinci tedavide rapor çıkartabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Srdm Aslaninannesi01 bu arada ikincide rapor çıkmıyor ilk tedavinin olumsuz olması gerekiyor ikinci rapor için çocuğunuzun olmamıs olması yani
Miniportakal Aslaninannesi01 canım raporlu nasıl oluyor bizimde 2 yıldır olmuyor en son çare tüp bebek raporu nerden alıyorsun nasıl bi işlem tüp bebek fiyatı ne kadar oluyor raporlu olunca
2022bebeki Aslaninannesi01 iki tarafında yaşayan çocuğu olmama şartı var rapor için. 🤗 Transfer ücreti ve ilaçlarını alirsiniz zaten sadece
Aslaninannesi01 Srdm özel üniversite hastanesi tedavi olduğum yer kendileri çıkardı sadce bir iki saat sürdü oda sisteme düşmesi için direk çıkardılar
Aslaninannesi01 Miniportakal sıkıntınız ne bilmiyorum ama biz 3.5 yil denedik bir klomen bir aşılama olmuştu 3 yıl evlilik şartı var normalde ama eşimde problem olunca birde benim yumurta rezervi düşüktü o yüzden direk rapor çıktı
Cerkess Aslaninannesi01 ben de tüp bebek gebesıyım doktorum embriyo birini dondurmamızı önerdi daha sonra kullanırsınız dedı raporun 6 ay süresi var zaten canım o gün geldıgı zaman tekrardan cıkarman gerekıyor
Sehrbnon122 Aslaninannesi01 canım kusura bakmazsan bende tüp bebekle 2 adet 5.gün embriyosu ile suan 16 haftalık ikizlerime hamileyim rapor ne işe yarıyor acaba tüp bebekte merak ettim de
Aslaninannesi01 Sehrbnon122 SGK destekli tüp bebek merkezlerinde tedavi ücretinde, ilaçlarda, dondurma ücretinde indirim oluyor