Canankk Merhaba saglıklı gunler, 18 haftalık hamileyim bır ıkı gundur oturduğum yerden kalkarken, gulerken, herhangı bır hareketimde kasıklarıma kramp gıbı sancılar giriyor 1 2 dk da geciyor. Yasayan oldu mu acaba onemlı bır sey mıdır?
Tatli1dunya Canankk Merhaba benimde oluyordu 14 haftaligim enfeksiyon çıktı kasık ağrısı ve otururken kalkarken agrım ondan dolayı oluyormuş.
Seherselim Canankk 10 haftalığım bende de oluyor ara ara yürürken yatarken bile oluyor. Enfeksiyon olduğunu tahmin ediyorum akıntım da yoğunlaştı. 😔
Ulkr__ Canankk ben de 18 haftalık serklajli hamileyim aynı durum bende de var ama ben dikislerden korkuyordum. Ama sizde de varmış galiba dikisle ilgili değil
Tatli1dunya Canankk Canankk Rica ederim ne demek. Bencede gidin şikâyetlerinizi söyleyin dr gerekirse idrar testi ister. 🌺 Sizde sağlıkla kalın.
Canankk Seherselim tesekkur ederim, enfeksiyon gebelıkte riskli ve zor bı durum ınsallah daha basit bır seydır bızımkı. Saglıcakla🌸
Canankk Ulkr__ cok gecmıs olsun, sanırım doktora gorunmek gerekecek bırcok nedenı de olabilirmiş. Saglıcakla🌸