Asli6- Sezeryan olunca dikisi doktor mu atıyor yoksa ameliyathane hemşireleri mi atıyor bir de estetik dikiş mi atıyorlar yoksa normal dikiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir miiii 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MihrimahVeAnnesiii Asli6- Doktor yapıyor , 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı estetik dikiş yapıyorlar eltimde orda doğurdu o da yapıştırma
Yesim619 Asli6- ilk doğumum sezeryandi numune de yaptım yapıştırma bant şeklinde ydi şimdi nasıl olucak bilmiyorum
Onkd61_61-61 4 yıl önce sezeryan doğum yaptım dikiş yapmadılar yapıştırma yaptılar ameliyat sırasında önüm kapalı olduğu için yapıştırma işlemini kim yaptığını göremedim
Yesim619 Onkd61_61-61 benimde yapıştırma şeklinde ydi doğumdan sonra banti hemşire ler çıkarmış ti bende 4 yıl önce doğum yaptigimda böyleydi
Elf94samur Ben sezeryan olmadım ılkı normal bunuda beklıyorum bakalım ne olur ama konustugum kısılere yapıstırma yapıyorlar dedıler hangı doktora gıdıyorsunuz
Onkd61_61-61 Asli6- yok sormadılar bana ama dikiş eskide kaldı artık her doktor yapıştırma yapıyor ve yapıştırma şöyle bişey sadece kesik izi var o kadar sene üstünden geçince belli bile olmuyor kesik olduğu hiç
Asli6- Zehra6152 hayir olmadım bekliyorum hala maalesef doktorumla da görüşemedim nasıl olacak napcam hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️😣
Zehra6152 Asli6- bende ömür erdene gidiyorum benimde 7 temmuzda randevum vardı bende muayene olamadım malesef hiç acile gidip sordunuz mu peki sezeryan olacaksınız dimi
Asli6- Zehra6152 evet acilde 3 güne bir nst kontrole gidiyorum 41+3e kadar bekliyoruz olmazsa ya suni sanci yada sezeryanla alıyoruz dediler