twinboymama Krizantemm 27 deyim bende. çok büyümedi karnım normal diyeyim. gayet çatladı 🤦🏽♀️ düzenli kullanımda hemde. genetik daha fazla rol oynuyor sanırım kremlerde . inşallah sizde işe yarar
Krizantemm twinboymama Benim vücudum da çok yatkın çatlağa maalesef ☹️ umarım şaşırtır bi mucize olur da çok az çatlakla kapatırım serüveni
_tulayb26 ismigulkarayel lierac set ve biooil aldım 36 ya kadar mükemmeldi ki 36. Haftaya girdiğimde çatlakların oluşumu başladı hep nemli tutardım bide ama ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlıyormuşsun gerçekten hatta ilk gördüğümde ağladım bile hem artık doğurmak istiyorum hem de çatladım yetti diye 😂
Pheebs Elzemm_ Boy kilo oranına göre de değişiyor sanırım. Benim boyum kısa kilolu değilim doktorum en az 2 dedi. Bir arkadaşıma da kendi doktoru 4 demis 😂
Kbr-Akkn Biooil doğal olanı tüm vücuduma ıncıa markasının çatlak kremini da karnıma kullanıyorum. İkisi de hem doğal içerikli hem de gerçekten rahatlatıyor gerginliği alıyor. Incıa kıvam olarak gayet vazelinimsi ve uzun süre nemli tutuyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Kubra4972 duuyqquu evet kaşıntıyı çabucak kesiyor ama çok şükür aşırı derecede bi çatlağım olmadı 3.ayda kullanmaya başlamıştım ben suyu da fazla içmem söylenmişti onun da faydası oldu tabi geç çatlak oluşumunun
BenEsra ismigulkarayel bio oil kullanıyorm cok düzenli olmasa da ama yanlardan ve bacaklardan çatladım 😂🥹
minik_civciv Çatlaksız doğum yapmış biri olararak size Sarı Kantaron yağı veya Çay ağacı yağı kullanmanızı tavsiye ederim kızlar. Çay ağacı yağı kremide kullanabilirsiniz. 39+1 de 20 kilo almış bir şekilde doğum yaptım. Denemenizde fayda olduğunu düşünüyorum.
1Neseekokcen_ ismigulkarayel bende bi oil kullanıyorum . Göğüslerimde çatlaklar vardı kısa sürede hal etti o yüzden onunla devam ediyorum ben 11 haftalığım şimdiden de sürüyorum nemli tutuyor
XGoncaa Lierac ve bio oil 25. Hafta yorum yapmak için erken ama inşallah çatlamam😞 gene bağlı olduğuna inanıyorum
Merve_07 Gizem260 mutlaka sabah akşam sürün yağınızı kreminizi bende haftada 1 2 kere sürüyodum catlama olmdi olmaz heralde die ama banyoya girecegimde bişey yoktu karnimda bamyodan cikip yağı sürerken bi baktim ki catlamış ve gittikcede büyüyor bi tanıdığımın son 10 gün kala çatlaması olmuştu ihmal etmeyin bence
Bltkrn ismigulkarayel krem yerine yağ kullanabilirsiniz hem sağlıklı hemde daha iyi oluyor ben bebek yağı ve incirçekirdeği yağı kullanıyor ikiz olmalarına rağmen hiç yok çatlak tavsiye ederim
TazeAnnecik2022 ismigulkarayel daha çok yeni hamileliğim 11. Haftadayım ne zaman kullanmak gerekiyor çatlak kremini ve genetikte çatlak var annemden ötürü ,cildim de kuru ne önerirsiniz
gulerok Tatlı badem yağı, zeytin yağı ve bi kac damla jojoba yagini karıştırıyorum. 34+4 gözle görülür çatlak yok, hem uzun süre nemli tutuyor hemde daha uzun süre kullanıyorum. Sabah, ogle akşam hep sürüyorum nerdeyse
Esininanan Elif0080 bende hindistan cevizi yagi kullandim badem yagi tek catlagim olmadan dogurdum onemli olan bence dogum sonrasi cunku bendeki cok az catlaklarim o zaman oldu