Pheebs Lierac kullanıyorum henüz catlagim olmadı 33.hafta ancak vücudu içten nemlendirmek de cok önemli günde en az 2 litre su içmek gerekiyor.
AyMeh94 ismigulkarayel valla bor cok yag falan diyorlarda,hepsi bos.en iyisi mukemmeli zeytin yagi.3 4 defa surersen catlak falan olmaz.31 deyin hala catlagim falan yok 😍🤗oneririm.en iyisi o.
GizemAlkan bio oil ve badem yağı kullanıyorum kantoronum yok olsa onuda kullanordım ama arada musleranın bebek losyonundan sürüyorumm
Azra41 Elif0080 göğüs ucunuza da kullanıyor musunuz ? Ya bende de var hindistan ceviz yağı %100 doğal doktorum kullanmaya başla demişti ama birkes sürdüm valla ben 😄
Elif0080 Azra41 Ben gögüsümede kullanıyorum hatta bacaklarıma, saçlarıma 😂 herşeye çok iyi geliyor.. Birde öyle yağlı yağlı kalmıyor hiç kıyafetede bulaşmıyor 😊
Elif0080 Esraema bende 30lu haftalarda sonra lierac almayı düşünüyordum jelini alıyım o zaman 😊 çok teşekkür ederim 🙏🏻
Kadriyeardic Ben hiç bişey kullanmadım şuan 33 haftalığım hiç çatlak oluşmadı bundan sonra da olur mu bilmiyorum
ruveydataskin Gizem260 bende 35+3 teyim benimde bu hafta göbek deliğimin etrafında oldu biraz pek bişey de kullanmadım ara ara duştan sonra Hindistan cevizi yağı kullandım.
Gizem260 ruveydataskin bende öyle çok zor geliyo sürmek yani gerilmeden rahatsız olduğum zamanlar falan sürüyordum birşey ısırıyo gibi oluyodu o zamanlar onun dışında şuan sıcakta hiç süresim gelmiyo
btlbsr nazckmk bende yapmadı. Burada bi kaç kişide okumuştum badem yağı kullanmayın tüylenme yapıyor diye ama çok şükür bende tütlenme ya da başka bi yan etki yapmadı memnunum
hulyadem-01 ismigulkarayel aslında genetikse her şeyide kullansan boş yine de herşeyi şansa bırakmamak lazım bende miss lady nin selülit ve çatlak kremini kullanıyorum aynı zaman da da bebek yağı
Haticealcicek ismigulkarayel li ismigulkarayel lierac almıştım arada onu kullanıyorum. Tatlı badem yağı aldım şu an daha çok onu kullanıyorum. Zaten önemli olan cildi nemlendirmek ve bolca su içmek genetikte varsa illa ki çatlayacak. 🤷🏻♀️
AyselDemir Turkan90 Öncelikle merhaba ne yalan deyim ben kendi salık ocağı daki doktoruma söyledim oda içinde hindistan cevizi yağı olan bir kirem kullana bilirsin demisdi bende bimde gördüm vucud nemlendirici vardı içinde hindistan cevizi yağı içerikli ondan aldım ve severek kullanıyorum.
Melkee Ecceee Geceleri kantoran yağı gündüz ise lierac şeklinde uygularsanız kendinizi daha korunaklı hissediceksinizdir
Kgksdkgk65 Melkee Merhaba, benimde doğuma 10 günüm falan kaldı hep biooil ve liarac kullandım dün gece sol alt tarafta kedi tırnağı gibi birkaç kızarıklık oluşmaya başlamış. Kantaron çok iyi gelir ama zararı olur mu siz doktora danışıp mı kullandınız
Busra98_ ismigulkarayel Johnson’s Baby’nin yağını kullanıyodum ama doktorum kullanma dedi 4 tane krem ismi söyledi çatlak önleyici bende lierac olanını aldım şu anlık herhangi bi çatlagım yok ama tabi daha 21. Haftadayız çok erken umarım olmaz😅