duuyqquu minik_civciv teşekkür ederim ben de onu sivilcelere iyi geliyor diye biliyordum demek bu işlere de fayda sağlıyor 😊 kullanalım o zaman ♥️
cigdeeemm ismigulkarayel 9. Haftadan beri Lierac kullanıyorum şu an 12. Haftadayız erken başladım ben 😂
Deniz-Demirin-Annesi Kgksdkgk65 kantaron bilinen herhangi bi zararı yok sadece bazı kişilerde kızarıklık yapabiliyor
TazeAnnecik2022 Deniz-Demirin-Annesi Kantaron gün içinde kokmaz mı yoksa akşam sürüp sabah temizliyor musunuz
Deniz-Demirin-Annesi TazeAnnecik2022 el yapımı bulursanız el yapımını vücut kendi cekiyo diğerleri nasil oluyor bilmiyorum sağlıklı olanı el yapımı zaten canım
TazeAnnecik2022 Deniz-Demirin-Annesi kokusuna alışmak mühim değil de işyerinde rahatsızlık olur ondan dolayı 😩😩
Deniz-Demirin-Annesi TazeAnnecik2022 ah güzel iste canim sen yine de emin olmak için evdeyken akşam kullan ya da ne bilim işten gelince falan
ceren_1411 ismigulkarayel krem almadım.Bebek yağı kullanıyorum.39 haftaya girdim şükür hiç çatlağım yok belki genetik yapının etkisi de olabilir
Nur79 Elif0080 bende Arif oğlu hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yapı kullanıyorum ama ben dolaba koymuyorum birde lierac var