hills 36. Haftamdayım . Bebeğim tekme attıkça sanki idrarımı kaçıracak gibi oluyorum kendimi sıkarak zor tutuyorum . Bu durum neden oluyor buna benzer durumla karşılaşan var mı ?
Ebbrruu hills 26haftalığım bende öleyim.çoook çişim varmşcasına koşuyorum wc ye iki damla yapıp kalkıyorum 😌
hills Baharun2 demek bu konuda yalnız değilim 😣 perşembe randevum var sorayım bari bu durumu kafama takıldı
ilknremrh Bu akşam bana da oldu bebis vurdukça sıkışıyorum bende bunu arastircaktim iyi denk geldi takipte kalıyım 😄
fatmanurkantar Ben aynı sorunu 20. Haftamdan beri yaşıyorum ve doktorum çok normal olduğunu meshanenin bebeğe en yakın organ olduğunu bebeğin onu oyuncak gibi kullandığını sıkıştırdığını söyledi akşam yatmadan bir iki saat önce su içme en azından gece rahat edersin dedi gün içinde mecbur yaşıyacapımı söyledi doğumdan sonra kesinlikle bu durumun geçeceğini söyledi ama kaçırma sorunu içinde idrar yaparken kasları çalıştırmak için idrarı birden bırakıp sonra tutmak sonra yine bırakıp yine tutmak şeklinde yaparsak vajinal kasları çalıştırırız diye biliyorum hemde normal doğumda çok yardımcı bir egzersiz bu