Cemre9493 Merhabalar bursada kadın doğum doktoru önerebilir misiniz? Birde muayene ücreti ile doğum yapmış olan varsa verdikleri ücreti de yazabilir mi? 😇
Mene12345 Cemre9493 6 günlük olduk Osmangazi Aritmi Hastanesinde Nagihan Hanıma gittim iki gebeligimde de cok memnunum. Muayene 265 dogum 4.500tl
Haticenurozturk Cemre9493 bursa hayat hastanesi özlem ballı muayene ücreti 230 gibi birşeydi doğumda 4750
Aayyssnn Cemre9493 doruk cekirgede Fatoş Deniz Yiğitturk var kesinlikle öneririm. 255₺ muayene. Epidural hariç normal ve sezeryan doğum 4500
Anonymousmom Sirkelimon Tuğberkbey çok iyidir kendisini yakınen tanıyorum düşük sürecimle ilgilenmişti😔
Elifasyaaa Cemre9493 bursa Esentepe gönül doyran çok memnunum ilk doğumumda da ona gitmiştim yine ona gidiyorum 305 lira muayene ücreti 5500 doğum ücreti
hifasmother Cemre9493 Dilek Doğan Baş. Nilüfer özel muayenehane. Kesinlikle işinde bir numara olduğunu düşünüyorum.
Nermin30 MedicalParkda Emine hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Muayene 285 normal doğum 4500, zorunlu sezeryan 5500. Doğum Eylül sonu gibi olacak o güne kadar zam gelmezse tabi.
Anonymousmom Cemre9493 Bursa acıbademe gidiyorum İltaç Hanım çok iyi bir doktor ilgili bütün soruları cevaplar içinizi rahat ettirir.. Muayene ücreti 650 Doğum 10000 bin civarı
Arvensmom87 Herkese merhaba Bursaya yeni taşındık bahsettiğiniz doktorlar nilüfer tarafında mı acaba bir de muayene fiyatları ne oldu malum herseye zam geldi bilginiz var mı