SerraFatih Merhabalarrr. İsimli tulum yaptırmayı düşünüyorum önerebileceğiniz sayfalar var mı? Şimdiden teşekkür ederim🌸
zeynepdurunun_annesi SerraFatih Bebeqondan yaptırdım kumaşından kalitesinden gayet memnunum ama fiyatları artmış ben 274₺ yaptırmıştım şuan 324₺
Dammy SerraFatih astral baby ve bebeqon sayfalarını duymuştum burada. Ben bebeqondan sipariş verdim henüz hazırlanma aşamasında.
Esrraadil SerraFatih zeynepdurunun_annesi Bebeqon sayfasın 294₺ yaptırdım bende 10lu biraz geç geliyor ama kesinlikle tavsiye ederim çok güzel, fotoğrafı denedim ama ekleyemedim malesef
Tam35 Zehraergul bende astralbaby’den yaptırdım gerçekten baskıları ve kumaşları çok güzel tek sıkıntı biraz geç geliyor ama siparis aşamasında 15-20 iş günü surer diye zaten bilgi verdiler.Son anda sipariş vermeyin derim
SerraFatih zeynepdurunun_annesi zeynepdurunun_annesi çok güzel olmuş. Sayfayı takibe alıcam hemen. Sağlıklı günlerde giysin inşAllah🫶🏻
zeynepdurunun_annesi SerraFatih Amin çok teşekkür ederim 🌸 tek sıkıntıları geç geliyor bilginiz olsun 10-12 günde gelmişti
SerraFatih zeynepdurunun_annesi sizin takımınız sanırım 10lu yanlış anlamadıysam. Ben sadece yenidoğan çekimi için bir tulum şapka ve eldiven istiyordum ama sizinkini gördükten sonra fikrimi değiştirebilirim hemen 😂
H-s073 Kokla anneler sayfasında yaptırdım bende çok güzel 300 TL ye gayette uyguna geldi parçası kalitesi çok güzel
zeynepdurunun_annesi SerraFatih 12 li olarak geçiyor battaniye ve takı yastığı da var 😂 bir de çanta yapmışlar hediye olarak o da çok kullanışlı hatta hastane çantasında battaniyelerini müslinlerini o çantaya koydum 🥰🥰
mucizeannesi1 SerraFatih kızım için nakişli10 hastane çıkışı yaptırmistim MİNİKONSEPT sayfasında .oğlum için de 5 li baskı olarak BEBEGON sayfasından yaptırdım 🤩 iki sayfadan da memnunum
0108Bir_Prens_Annesi @SerraFatih instegramdan luladesing tulum şapka eldiven nohut battaniye set olarak 200 aldım
dmr-mne Bn laryy desing sayfasından yaptırdım çokta memnun kaldım kapıda ödeme imkanı da var https://resimyukle.io/r/FsGa9ahszT https://resimyukle.io/r/FsGa9ahszT
dmr-mne Canpolat kapıda ödeme ile birlikte 160 TL idi ama zam geldi die paylaşmışlardı sonradan bir sorun isterseniz
SerraFatih Bebeqondan şuan fiyat aldım 12’li hastane çıkışı ve yastık çanta hediyeliymiş. 320 TL ve yorumları çok güzel. Ürünleri de kaliteli sanırım ordan yaptırıcam🌸