Zerdalicekirdegi Kızlar hamileyken saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısaltacağı söyleniyor inanmıyorum ama siz böyle bir söylenti biliyor musunuz ben mantığıma otutturamadım
goldumsu Zerdalicekirdegi kız aman onu bi deli uydurmuş 😂 öyle şey mi olur. Ben kaç kez kestirdim bebeğim doğdu şuan kucağımda 15 günlük😂
1prenses2prensyenigebe Zerdalicekirdegi hani derler ya delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış o hesap biri uydurmuş kulaktan kulağa yayılmış hem hamile hemde bir kuaför olarak kaç kez kestirdim 4, gebeliğim şükür bişi olmadı inanmayın lütfen 🌼🌼
Deletedmom727272 Zerdalicekirdegi kesilen saçın bebeğinin ömrüyle bağdaştırılması, bir bulsak ilk kimin dediğini ıslak çorapla dövecez
Serap26_ O hurafe bence öyle bişe yok ben boyattım ama kestirmedim doğumdan sonra kestireyim diyorum açıkçası
ozgeozcan hiç bir mantığı yok tamamen hurafe inanmayın böyle şeylere gerekliyse kestirin hatta doğal içerikli boya bile yapılabilir
Deletedmom987 Yaa hiç sorma benim de saçlar belime geldi sıcakta hiç çekilmiyor ama insan bi kere duyunca böyle şeyleri bi daha istese de yapamiyor ne olur ne olmaz diye
Deniz_20 Zerdalicekirdegi batıl inanç ben inanmıyorum hamileliğimde hep kısa saçlıydım dökülüyordu çok kestirdim
Haticeeklyc Ben bütün demelerine rağmen gittim belimdeki saçımı omzumda kestirdim. Çünkü sıcakta bunaltıyor aşırı rahatsız oluyorum. Ben mutluysam bebişte mutludur diyerek gidip kestirdim☺
Nazendehanim Zerdalicekirdegi 2 gebeliğim de saçımı kendim kesmiştim erken haftalarda 4-5 falan ikisi de kürtajla sonuçlandı ama asla inanmıyorum
Nazendehanim Zerdalicekirdegi önemli olan içinizin rahat olması çevreye aldirmamaniz ,dini olarak hiçbir alakası yoktu . Ölüm ve doğum çok farklı kavramlar biraz bilgi sahibi olunca çevreyi de susturabiliyorsunuz