Meresss İkiz bebeklere hazırlıklara ne zaman başladınız 6. Ayda hastane çantası hazır olsun ne olur ne olmaz deniliyo
star3star Meresss 27. haftamın içindeyim kıyafet konusunda herşeyleri hazır bu hafta yıkamaya başladım.yıkayıp hurçluyorum odalarını aldık ama henüz gelmedi gelince ütüleyip yerleştiricem nasipse
Merveikratanem Meresss benim erken dogum riskim yoktu 6 aylik cantami hazirladim 33 haftalikken doğum yaptim
Deleted4445656 Meresss 19. Haftadayım ufak tefek şeyler alıyorum bütçeyi zorlamadan hem son ana sıkıştırmadan ☺️ Biraz kıyafetler aldım valiz ve içine hurçlar aldım göğüs pompası ve bebek arabalarını aldık 6. Aydan sonra nasipse toplu almaya başlarız heralde çünkü havalar sıcaklaştıkça ve agırlaştıkça zor olacak 28.haftadan sonra dinlenme verecek doktorum uzun süre içerde tutabilmek için o yüzden yavaştan başladım Allah’ın izniyle ☺️
Meresss Ozlem21e banada doktorum erken doğum riskim oldupunu söyledi hem ikiz hem tedavi olduğu için doktorum büyükşehirde ben bi ilçedeyim ordan alışveriş yapmak istiyorum ama ağırlaşınca gezemicemide düşünüyorum 16 . Hafta bittiğinde gitmiş olucam bu gidiştemi yoksa öbür 20. Haftadamı gitsem alılverişe bilemedim
Mine24 star3star merhabalar bende ikiz bebek bekliyorum alış veriş listesinde ne aldiniz acaba en çok neye ihtiyac var yazar mısınız 🥰
Tupbebekile Merveikratanem ne kadar kaldı küveze acaba kaç kilo doğdular daha sonrasında herhangi bir sağlık sorunu oldumu ciğer geliştirici yapıldımı? Benim doktorumda 33. Ü görmeyiz diyor rahimde kısaltma varmış. Sağlıkla büyütün inşalahj
Meresss Deleted4445656 bende 20 haftaya kalmadan biraz biraz başlarım nasipse bebek arabasını nasıl aldınız marka model olarak
Kaya13 Meresss 27 28 haftada herseylerini tamamlayıp ütüledim ama hala çantam hazır değil 1 hafta sonra onuda hazırlarım inşallah şu an 30+5 im
Meresss Kaya13 inşallah vaktinde sağ salim alırız kucaklarımızaa yavaştan onuda hazırlarsınız dursun kapının önünde
Kaya13 Meresss hazırlıcam inşallah 🙈 kayınvalidem gelecek onu bekliyorum eğilip kalkmalar zorlaştı artık bizim için 😊
Eylul10 Kıyafetlerini hallediyoruz yavaş yavaş anne yanı beşik, oto koltuğu, oda takımları hazır. 21. Haftadayız şimdi. İnşallah 27. Haftada hastane çantamı da bitirmiş olurum diye Ümit ediyorum.
charlottececi Meresss kiyafet vs hazirliklar 26 ya kadar tamamlanmalı. 28 de hastane cantasi hazir olmali riskli durumunuz varsa daha erken. Gerci ben 35 te hazirladim cantayi yani doğurduğum gece nin gununde hala tam degildi 😂 ama esyalarini vs 24 te yikayip utulemistim 28 den sonra insanın hali olmuyo hicbir seye :)
gmzzmg Çantalarını erken hazırlayan annelerim gecelik-pijamalarınızın bedenini nasıl ayarladınıx? Benim bir tek onlar kaldı alınacak ama 26.haftadayım diye karar veremiyorum
Meresss gmzzmg şuanki bedenine göre alabilirsin bence doğumdan sonra o şişlik gider en fazla şimdiki halin gibi kalırsın zaten esnek payları oluyo belden ayarlamılar var onlara bak bi istersenn
Pembekurdele gmzzmg tamda karar verebilcek zamandasiniz kilonuzun daha ne kadar artacagini iyi tahmin edebilirsiniz ben waikiden almistim m beden gayet iyi olmustu hamileler icin oldugu icin asla normal m beden kalibi gibi olmuyor