CansuDRY 12 haftadan büyük bebişler için soruyorum. Her kontrolde doktorunuz bebeğin kalp atışlarını dinliyor mu? Yoksa sadece ekranda yanıp sönmesine mi bakıyor?
myangelson CansuDRY 20li haftadan sonra açmıştı öncesinde genelde kalp atışı var iyi falan diyordu açmıyordu sürekli
Deletedmom83940 CansuDRY 12+3 iki saat önce geldim doktordan bu sefer dinletmedi ense kalınlığına haftasına falan baktı
benimmdunyamm CansuDRY pek dinletmezdi açsa da 5 saniye falan anca fazla dinlemeyelim derdi bazen de dinletmezdi 20 den sonra falan dinletmeue başladı
CansuDRY Ormanmeyveli Aynen. Ama benim doktorum yine de her kontrolde dinletiyor. Dakikada şu kadar atıyor, diyor. Dinletsin istemiyorum ama söyleyemiyorum da.
Deletedmom83940 elifsahraa yaptırdım ense kalınlığı normal dedi kan tahlili verdim onu göstericem haftaya
Zyinat elifsahraa merhaba ben yaptırdım 14,4 haftadayız , iyi çıktı bence doktor ne diyorsa yapmalıyız ,çünkü boşunamı desin eğer önemli değilse . Yaptırmakta fayda var
ElizzMom CansuDRY 21 haftalık hamileyim. 1 defa devlet hastanesine gittim orda dinletmedi. Ama özelde doktorum her seferinde açıp dinletiyor.
Pelinakcn CansuDRY 26+4 teyim her gittiğimde dinletiyor doktorum. Zaten bebek kendi kalp atışını duyduğunda hareketleniyor, uyuyorsa uyanıyor