Fatma1034 38+0 bugun kontrole gittim nst de düzenli kasilma çıktı dedi doktorum ama ben hiç bir ağrı hissetmiyorum. Açıklık yokmuş başı doğum kanalınada girmemis tekrar nst bakalim kasilmalar devam ediyorsa yatiricam dedi suni sancı vericem dedi. Aciklik olmamasina ve kanala girmemesine rağmen :( ikinci nst de agri cikmadi eve yolladi karnin tas gibi olursa bebek hareket etmezse gel dedi. Karnin tas gibi olmasi nasıl bisey biliyor musunuz? Bazen bebek poposunu yada sirtini biryere dayiyor ve ozaman sertlesme oluyor karnimin bir yerinde. Ama bu hep olan bisey. Doktor nasil birseyden bahsediyor anlamadim. Birde hemen yatış verecek diye panik oldum.
ipekveatlas Fatma1034 canım benim de acıklık hic yoktu nerdeyse 1 cm varla yok arasıydı kanala doğum anında girdi oğlum düşün. doktor sana kasılman olursa gel demiş karnın taş gibi sertleşip sana ağrı yapıcak bebek kendini bi yere topluyo o an anlarsın zaten. suni sancı alıp doğurdum bende
Merve_tna Fatma1034 benim nst de sancım çıktı 1 cm açılmam var ve bebek doğum kanalına girdiği halde doktor Bugün istesem suni sancı veririm doğurursun hemen ama gerek yok şuan dedi 38 haftamdayım bende doğmasını istiyorum dedim ama vermedi sancı bidaki haftalarda bakarız dedi sizim ki neden bu kadar acele etmiş ki benimde karnımda sertleşmeler oluyor ara ara buna normal dedi
Fatma1034 ipekveatlas peki kacinci haftadaydi doğum, benim daha 14 günüm var aslinda, doktorun dedigi sertlesme oldugunda agrida giriyorsa anlarim, benimki suan sirtini dayiyor karnimin biryerine toplaniyor ama agri olmuyor.
SmrBkrci Benim ilk gebeliğimde hiç sertleşme olmadı canım ama doğumla alakalıysa belki biraz ağrıda hissedebilirsin farklı olduğunu anlarsın bence. Sıcak bi dus al biraz yürüyüş yap istersen
Fatma1034 SmrBkrci Tesekkur ederim canim agri vs yok ama bende farkli olur anlasilir diye düşünüyorum, aksi bir durum olur ve anlayamam diye korkuyorum
ipekveatlas Fatma1034 sırt dayaması farklı bi şey canım. kasılma daha farklı. ben 40+2 de doğurdum hic belirtim yoktu kanamam oldu sulu meğer kesem sızıntı yapıyomuş hiç anlamamışım açıklık sancı vs olmadığı için suni verip doğurttular..
Fatma1034 ipekveatlas Anladim canim simdi teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile sag salim gelir bebisim
Fatma1034 Merve_tna Ben normal dogum istiyorum bu zamana kadar doktorumda hep öyle planladi, ama suan kilosunu fazla buluyor normal doğum için, o yuzden sanci vermek istedi bence, acilma olmasada sanci verince acilma olabilir dedi.