mrvsrcn kızlar selam geçen çarşamba rahim filmi çekildim şükür temiz çıktı fakat tuvalette affedersiniz taharetlenirken sanki vajinam genişlemiş gibi hissediyorum filmden sonra oldu öyle olan var mı ya da yanlış mı hissediyorum acaba bilemedim
Gamzegll mrvsrcn ben çektirdim yok hayatım öyle bir şey için rahat olsun video izleyin incecik bir alet rahat olun imkanı yok yani
Ealgan mrvsrcn yok canim bende çektirdim ama öyle bir şikayetim olmadı. Acaba sen öyle hissediyor olabilir misin.
mrvsrcn Gamzegll Ealgan ya vallahi anlamadım öyle hissediyor da olabilirim garip yani anlamadım bir de bir hafta oldu akıntım hala geliyor baya
Gamzegll mrvsrcn çok normal hayatım psikolojik bir durum birde eğer gebelik istiyorsan bu üç ayı iyi değerlendir hayatım şansın yüksek
Gamzegll mrvsrcn b benim 2 yıl olmadı sorunumuz yoktu eşim ve ben her akşam bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedik bende her akşam ıspanak pancar ceviz salatası yedim yürüyüş yaptım d vitamini ve balık yağı kullandım o ay hamile kaldım rüya gibiydi