Benjaminannesi Mihrimahvuslat aşkımsin bebeğim valla daha takmadım biraz zaman geçsin takarsam haber veririm 😂😂😂
[silindi] Benjaminannesi benim onca sperm arasinda en kuvvetli ve inat olmamda etki bence… Bu arada normal hayattada oyleyim istedigimi alirim… :D
[silindi] Benjaminannesi tuttugumu kopariyorum ki burdayim dogacam dedim cok engel vardi , deldim gectim: D
Benjaminannesi Mihrimahvuslat yok kız estağfurullah 😂 haber vericem yani takmadım ne olduğunu da bilmiyorum ondan dedim ya ben çok utandım şimdi 😂😂
hunilimom Benjaminannesi bende unuturum ya ilk de geri çekilme kullandık 2 sene 😂 ama şimdi bundna sonra başka istemiyorum o yüzden güzel bir yöntem bulmalıyım
Benjaminannesi hunilimom kız benim beynim sulanmış yemin ederim ben @Mihrimahvuslat a yazdım sandım vallaha hamilelik hormonlari bir beni bozmuş 😂
Benjaminannesi [silindi] 😂😂😂 bu cümlelerden sonra kuracağım her cümle sönük kalır helal olsun dayioğliii 😂😂😂
[silindi] Benjaminannesi kocam gitsin kurban falan kessin napalim :D oglak yukselen koc kadinina sahip hahaha
[silindi] Benjaminannesi ben surdaki hic bir kadinin kolay olduguna inanmiyorum:D en fazla zor olmaya usenmistir :D