Mihrimahvuslat Eylul2019 işte bende bunu sormak istiyordum canım sorun olur mu diye bilenler vardır az çok
Eylul2019 Mihrimahvuslat ben kizimdan sonra sonra taktirdim 10 ay kaldi 15 gunde bir 9 gu adet oldum asiri bel agrisi yasadm.ikinciyi dusununce cikarttirdm. ve cevremde herkes yasamisti bunlari
Mihrimahvuslat Meleksinsen işte arkadaşım da çocuk yokken takmak iyi değil diyorlar dedi bende belki burdan bilgisi olan vardır diye sordum
hunilimom Benjaminannesi o çok riskli ya ben tercih etmiyorum dakikası dakikasına alman lazım 😂 unuttun mu yandın
Mihrimahvuslat Flz-cner98 bilmiyorum bana öyle dedi kendisinin de 2 çocuğu var ilk oğlunu doğurduğunda taktırmış
hepoyleolurzaten Mihrimahvuslat Ahahhaha tabii kız kaynana görümce eş dedin mi kooooooşşşş 🏃🏻♀️ yoksa kimse bakmaz 😈
Dark Mihrimahvuslat olmaz gayet taktiranlar var. Bence haptan daha mantıklı vücuda herhangi birşey almıyorsunuz, cikinca hemen gebelik olur. Hatta çıkmadan olanlar var
Mihrimahvuslat Dark başka istememin sebebi de o arkadaşım da çıkarttıktan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi bide 5 yıl oldu evleneli sonradan bir sorun olur diyede korktum
Mihrimahvuslat Asil_hatun ya haklısın canım ama prezervatif almam diyor yaşadığımız yer küçük bir yer geri çekilme yoluyla bile olabiliyor o yüzden kararsız kaldım 😣
Dark Benjaminannesi tam tersi verdiriyormus bu konuda derin bir araştırma yaptım. Sadece su tutuyormus vücutta şişkinlik kilo sanılıyormus. Eğer suyu bol icersek aksine kilo da verdiriyormus. Suan kullanılan haplar çok düşük dozlu zaten
Mihrimahvuslat Oznurcakir kız Kasım ayına daha çok var bir kaza kurşunu falan neyim olur ondan goykuyommm 😅😅
Mihrimahvuslat Alparslanveannesii kız askere gidecek ama şimdi değil önümüzde 5 6 ay gibi bir zaman var 🥴🥴
Alparslanveannesii Mihrimahvuslat spiral hiç gebe kalmayan kadınlar için çokta uygun değil. Hap i da benim dr um önermedi. Trendyoldan prezervatifi sipariş edebilirsiniz. İlla bulundugu yere münhasır değil 😬😏😁
Mihrimahvuslat Mommy92 prezervatif almam diyor yaşadığımız yer küçük bir ilçe tanıyorlar banada saçma geliyor bu dediği, kontrol hapı şu adet gecikmesi olduğunda verilen ilaç mı acaba yoksa farklı mı 😬
Mihrimahvuslat Benjaminannesi kız ben düşük yaptıktan sonra öyle korundum ama bende bişey olmadı ama bende öyle bir şans var ki tak askere gidecek olur 🥴🥴
Benjaminannesi Mihrimahvuslat aşkım ya düşük yaptığını bilmiyordum başın sağolsun 😞 inşallah şu an olmaz eniştenin normal askerliği mi